Okan Buruk: Zafer bekliyoruz

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş maçının kendileri için dönüm noktası niteliğinde olduğunu belirterek, "İnşallah güzel bir galibiyet ve zafer bizi bekliyor" dedi

Okan Buruk: Zafer bekliyoruz
Okan Buruk: Zafer bekliyoruz
GİRİŞ 06.05.2014 21:26 GÜNCELLEME 06.05.2014 21:26

Spor Toto Süper Ligin 33. haftasında Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak Elazığspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve istasyonun ardından yapılan dayanıklılık çalışması ile sona erdi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Ali Gutda Gökdemir, Özgür Özkaya ile Pape Habib Sow katılmadı. Bilica ise takımdan ayrı koştu.

Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak çok kritik bir sürece girdiklerini ve son iki haftada en iyi oyunlarını ortaya koyup, ligde kalmak istediklerini söyledi.

Son haftalarda iddiası olmayan takımların aldıkları sonuçların ligin dengesini bozduğunu ve yaptıkları puan hesaplarının tutmadığını belirten Buruk, şöyle konuştu:

"Şu an kaç puanla ligde kalınacağı belli değil. O yüzden hem kendi maçımızı oynamak hem de rakiplerimizin sonuçlarını beklemek çok önemli. Kendi sahamızda tabii ki kazanmak istiyoruz ama çok açık, çok hücum veya çok defans gibi bir şey yok, normal her maçımızı nasıl oynuyorsak doğru taktikle öyle oynayacağız. Beşiktaş'ın son maçlarını ve oynayacağı kadroyu en iyi şekilde analiz ederek rakibe karşı en iyi 11'i sahaya çıkaracağız."

Ligin 31. haftasında Galatasaray'la oynadıkları maçta az sayıda taraftarı stadyumda gördükleri için üzüldüklerini dile getiren Buruk, Beşiktaş maçının kendileri için zor olacağını, bu karşılaşmada taraftarın daha çok destek vermesi gerektiğini dile getirerek, "Beşiktaş maçında taraftarımızın çok büyük destek vereceğini düşünüyoruz. Çünkü çok kritik bir hafta. Takımımız da buna çok iyi cevap verecektir. İnşallah güzel bir galibiyet ve zafer bizi bekliyor" ifadesini kullandı.