Drogba: Kariyerimin neredeyse tamamında...

Maçta yedek kalmayı reddettiği için kadro dışı bırakılan Didier Drogba, bu kez yedek kalmayı kabul etti.

Drogba: Kariyerimin neredeyse tamamında...
Drogba: Kariyerimin neredeyse tamamında...
GİRİŞ 02.11.2016 12:39 GÜNCELLEME 02.11.2016 12:39

Galatasaray ve Chelsea'nin eski golcüsü Didier Drogba, Montreal Impact'ta yedek kalmayı reddettiği için San Jose mücadelesi öncesi kadro dışı bırakılmıştı. New York Red Bulls'a karşı oynanacak MLS yarı final maçına hazır olduğunu söyleyen Didier Drogba, bu kez ilk 11'de yer almasa bile bu durumu kabulleneceğini belirtti.

"Kariyerimin neredeyse tamamında 11'deydim. Chelsea'de, Şampiyonlar Ligi'nde hep ilk 11'deydim." diyerek sözlerine başlayan Didier Drogba, "İnsanlar yedek kalmayı neden kabullenemediğimi anlayamıyordur belki ama ben de büyük bir drama yaratmak istememiştim." ifadelerini kullandı.

Kariyerinin sonuna doğru daha fazla negatif olay yaşamak istemediğini söyleyen Drogba, "Daha fazla keyifli vakit geçirmek istiyorum. Takımımın gayet iyi bir durumda ve onlara destek olmak istiyorum. Taraftarlardan da New York'a gelip takımlarını desteklemeleri ricasında bulunuyorum." dedi.

Son gün 2 antrenmana çıktığını belirten Didier Drogba, "Uzun süre sonra ilk kez günde 2 antrenmana çıktım. Kendimi çok fit buldum ve ortaya koyduğum performanstan mutlu oldum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.