TSYD'den Kadir Topbaş'a ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Yönetim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret etti.

TSYD'den Kadir Topbaş'a ziyaret
TSYD'den Kadir Topbaş'a ziyaret
GİRİŞ 13.02.2013 17:33 GÜNCELLEME 13.02.2013 17:33

TSYD'den yapılan açıklamada, Sütlüce'deki Miniatürk Tesisleri'nde TSYD Yönetim Kurulu ve spor yazarlarını kabul eden Kadir Topbaş ile İstanbul'un 2020 Olimpiyat Oyunları adaylığı konusunda görüş alış verişinde bulunulduğu bildirildi.

Ziyaret sırasında konuşan Topbaş'ın, hedeflerinin 2020 Olimpiyat Oyunları'nı İstanbul'a getirmek olduğunun altını çizerek, ''Gecemizi gündüzümüze katarak heyecanla, 7 Eylül'de oylanacak toplantıda kentin İstanbul olarak açıklanmasını bekliyoruz. Bunun için uğraşıyoruz ve büyük rüyamızı gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz'' diye konuştuğu ifade edildi.

İstanbul'un kendi döneminde birçok uluslararası etkinliğe ev sahipliği yaptığını hatırlatan Kadir Topbaş'ın, ''Biz Olimpiyatı alarak bu görkemli metropole, iki kıtayı birbirine bağlayan bu eşsiz güzelliğe yeni bir taç daha takacağız. Bundan da yüzümüzün akıyla çıkacağız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır'' ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Olimpiyat Oyunları için ulaşımın önemli olduğunu hatırlatan Topbaş, kendilerinin de bu bilinçle 2020'den çok önce İstanbul'un ulaşım derdini bitirmeye gayret ettiklerini sözlerine eklediği aktarıldı.

Toplantıya katılan TSYD yöneticileri ve spor yazarlarının ise 2020 olimpiyatlarının İstanbul'a gelmesi için, ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledikleri bildirildi.

Yemek sonrası TSYD Genel Başkanı Naci Arkan'ın yönetim kurulu adına Kadir Topbaş'a çini vazo hediye ettiği kaydedildi.

KAYNAK: AA