Milli boksör trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir'in Urla ilçesinde kontrolden çıkıp duvara çarpan otomobilde bulunan milli boksör Batuhan Kurt hayatını kaybederken, kazada 3 kişi yaralandı.

Milli boksör trafik kazasında hayatını kaybetti
Milli boksör trafik kazasında hayatını kaybetti
GİRİŞ 20.01.2019 18:29 GÜNCELLEME 20.01.2019 18:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Urla ilçesi Balıklıova Caddesi’nde Şerif K. yönetimindeki 35 CNR 11 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle virajı alamadı.

Otomobil, duvara çarparak durabildi. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, araçtaki 4 kişiden milli boksör Batuhan Kurt'un (21) kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan sürücü ile Ufuk Partal ve Uğur İncesulu ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Şerif K.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Kazada ölen Kurt'un Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği boksörü olduğu ve aynı zamanda milli takımda da Türkiye'yi temsil ettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

YORUMLAR 5
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle kardeşimize Allah'tan rahmet, diğer arkadaşlarla acil şifalar diliyorum. Ama bu kaçıncı genç sporcumuzun vefatı. Bunlar bence kesinlikle tesadüf eseri değildir, arkasında kim varsa tespit ve takip edilmeli.
    Cevapla
  • aden 5 yıl önce Şikayet Et
    aşırı hız, dikkatsizlik, emniyet kemeri, alkol........... yada KADER...
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    oldukten sonra neden nicin bi onemi yok bence
    Cevapla