Boks antrenmanında Gülen'i yumrukluyorlar!

Samsun'da bulunan özel bir spor salonunda 30 kursiyer, Fethullah Gülen'in fotoğrafına yumruk atarak boks antrenmanı yapıyor.

Boks antrenmanında Gülen'i yumrukluyorlar!
Boks antrenmanında Gülen'i yumrukluyorlar!
GİRİŞ 28.07.2016 11:44 GÜNCELLEME 28.07.2016 11:46
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir gurubun 15 Temmuz gecesi yaptığı darbe girişi sonrasında Samsun'un Canik İlçesi'nde bulunan özel bir salonda boks kursu gören yaşları 10 ile 16 arasındaki 30 sporcu, antrenman yaptıkları kum torbalarının üzerine FETÖ/PDY’nin örgüt lideri Fethullah Gülen’in fotoğrafını yapıştırdı. Antrenör Tarık Demirci gözetiminde haftanın 3 günü 2 saat süreyle boks antrenmanı yapan kursiyerler, kum torbalarının üzerinde bulunan Fethullah Gülen'in fotoğrafını yumrukluyor.



Bu salonda yaklaşık 3.5 yıldır boks antrenmanı yaptığını söyleyen 13 yaşındaki Baran Koçak, "Devletimize ve milletimize haince saldıran bu kişi, hak ettiği cezayı en kısa zamanda alacaktır. Bizler buna inanıyoruz. Bu haine olan tepkimizi ve öfkemizi de bu şekilde gösteriyoruz" dedi.

YORUMLAR 16
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    müslümanmıı???? ben bu adamın müslümanlığından bile şüphe ediyorum. müslüman adam mekkeye haç görevini yerine getirmeye gider, papazın elini öpmeye deyil...!!!!! aferin size cocuklar çok iyisiniz, böyle devam
    Cevapla
  • Abdulmelik 7 yıl önce Şikayet Et
    fitne çıkarmayalim abarti gibi ifadeler kullanan arkadaslara sesleniyorum vatan hainine ne yapilsa azdır. bu adam butun cezalari hak ediyor.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    sadece gülüyorum
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi vurun çocuklar iyi vurun. Kırın kafasını gözünü! Cumhurbaşkanımıza suikast timi göndermek ha! Katil fetö!
    Cevapla
  • Arda 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman'ın vakarlı duruşuna yakışmayan hareketlerden kaçınalım lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle