Atletizmde tarihi başarı!

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye adına yarışan Yasmani Copello Escobar, 400 metre engellide altın madalya kazandı.

Atletizmde tarihi başarı!
Atletizmde tarihi başarı!
GİRİŞ 08.07.2016 20:51 GÜNCELLEME 08.07.2016 22:45
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda milli atlet Yasmani Copello Escobar, erkekler 400 metre engelli finalinde altın madalyanın sahibi oldu.

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da devam eden organizasyonun üçüncü gününde erkekler 400 metre engelli finali yapıldı. 

Milli atlet Yasmani Copello Escobar, finalde elde ettiği 48.98'lik derecesiyle yarışı birinci sırada tamamlayarak altın madalya kazandı. 

Yarışta İspanyol Sergio Fernandez 49.06'lık derecesiyle ikinci, İsviçreli Kariem Hussein ise 49.10'luk derecesiyle üçüncü sırada yer aldı. 

Türkiye, böylece şampiyonanın üçüncü gününde altın madalya sayısını ikiye çıkardı. 

YORUMLAR 40
  • Erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    İthal sporcu istemiyoruz
    Cevapla
  • dursun kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    kimin millisi hangi yurt köşesinin evladı hangi asil türk ailesinin evladı. yazıklar olsun bu birincilik market ten alınmıştır
    Cevapla
  • hımmbaşka 7 yıl önce Şikayet Et
    nerede o köşe yazarı , hep eleştiriyordu , kendi ülkesinde futboldan basketbola, veleyboldan kanoya kadar türm branşlarda hep sömürdüğü ülkeleri yarıştırıyor, deme ki kalemşörün acısı bunlardan kaynaklanıyormuş
    Cevapla
  • kayser 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde spor kültürü yok o yüzden bunlar bizde yetismiyor, okadar basit ,
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayır sorun TEOG ve ÖSS ,LYS sisteminde. Çocuklar yarış atı gibi koşturmaktan spora zaman mı kalıyor. Küçük yaşta keşfedip yönlendirecek federasyon lazım. Yurt dışına sporcu sayısının iki katı kafile olarak gitmesini biliyorlar, biraz da Anadoluya dağılıp yetenek avcılığı yapsınlar.
    Cevapla
  • Erhan Türüdü 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar ne hilesi!her şey mevzuata uygun.biz kazanınca göze batıyor ne hikmetse!ingilterede adına kaç zenci yarışıyor?
    Cevapla
  • Artificial success 7 yıl önce Şikayet Et
    Hile değildir ancak türkiyede değildir..ingiltere de yapıyorsa o da aynı statudedir...bize bizden bizim içimizden olanlar başarılı olduğu sürece katkı sağlar...parayı verince senin adına koşan değil....bu milliyetcilik değil paracılıktır...
    Cevapla
  • senol 7 yıl önce Şikayet Et
    Yukardaki yaziya dikkat edersen, " Türkiye adina yarisan" diye hitap ediliyor. Böyle sacmalik olmamaz. Senin o Ingiltere`de ki zenciler katiliyor dedigin, onlar orada dogmuslar, o ülkenin dilini konusuyorlar, katilmalari normal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle