Konya Timsah'a şans tanımadı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Atiker Konyaspor evinde Bursaspor'u 2-0 yendi.

Konya Timsah'a şans tanımadı
Konya Timsah'a şans tanımadı
GİRİŞ 02.04.2017 20:58 GÜNCELLEME 02.04.2017 20:58

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Atiker Konyaspor evinde Bursaspor'u 2-0 yendi.

Atiker Konyaspor 9. dakikada Nejc Skubic'in golüyle Bursaspor karşısında 1-0 öne geçti. Milosevic'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortada Aziz Behich'ten seken topa hareketlenen Nejc Skubic'in bekletmeden sağ ayağıyla kaleye gönderdi ve Harun Tekin'i mağlup etti.

İlk yarıda karşılıklı ataklar olmasına karşın başka gol sesi çıkmadı ve Konyaspor soyunma odasına 1-0'lık üstünlük ile girdi.

İkinci yarının hemen başında Bursaspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Joshua'nın pasında Aziz Behich'in şutunda Serkan Kırıntılı gole izin vermedi.

Bursaspor Sercan Yıldırım ile gole çok yaklaştı. Cristobal Jorquera'nın uzun pasıyla topla buluşan Sercan Yıldırım hızla ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan topu kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak kalenin solundan az farkla auta çıkıytı.

Bu ataktan kısa bir süre sonra Konyaspor farkı 2'ye çıkarma şansı yakaladı. Dimitar Rangelov'un ortasında Amir Hadziahmetovic topu kafayla kaleye gönderdi ancak Harun Tekin gole izin vermedi.

Atiker Konyaspor 82. dakikada Deni Milosevic'in golüyle farkı 2'ye çıkarttı. Mehmet Uslu'nun sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Tomas Sivok'tan seken topa hareketlenen Deni Milosevic'in ceza sahasının hemen içinden sağ ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda meşin yuvarlak Harun Tekin'in solundan ağlarla buluştu.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Atiker Konyaspor, Bursaspor'u 2-0 yendi.