Hamzaoğlu: Şu anda kendisi de kulüp bakıyor

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının bu sabah yaptığı antrenmanda değerlendirmelerde bulundu.

Hamzaoğlu: Şu anda kendisi de kulüp bakıyor
Hamzaoğlu: Şu anda kendisi de kulüp bakıyor
GİRİŞ 09.07.2016 16:13 GÜNCELLEME 09.07.2016 16:13

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının bu sabah yaptığı antrenmanda yeni transferler ve takımın son durumunu değerlendirdi. Hamzaoğlu, "Gitmek isteyeni tutmayız" dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk olarak Bekir Yılmaz'ın kendilerine ayrılmak istediğini ilettiğini ve kendilerinin de onayladığını belirtirken, şunları söyledi:

"Yaşanan ve bizim de hoşumuza gitmeyen şeyler vardı. Bekir de ayrılma kararı almıştı. Şu anda kendisi de kulüp bakıyor. Bakaye de aynı şekilde. Hem maliyetler de yüksekti. Mecburen ayrılmak zorunda olduğumuz arkadaşlar da var aramızda. Mert de aynı şekilde. O da Çarşamba gününe kadar düşünecek. Yönetimiz de görüşmelerini sürdürüyor. Belki bizimle devam edecek, belki de Mert de başka kulübe geçecek."

"OYUNCUYU ZORLA TUTMAYIZ"

Dzsudzsak ve Necid'in durumu konusundaki soruya da cevap veren Hamza Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Geçen sene Balasz Dzsudzsak'dan yeterli verimi elde edemedik. Bazı oyuncular adaptasyon sıkıntısı süresi ve sıkıntısı yaşıyorlar. Kendini buraya ait hissetmeye ve burada verimli olacağını düşünmeyen hiçbir oyuncuyu zorla tutma niyetimiz yok. İnşallah onlar da arzuladıkları şekilde istedikleri kulübe giderler. Kulübümüze de mali yükleri oldu. Giderlerse bunu da karşılayarak gidecekler. Kalırlarsa da bizim iyi oyuncularımız. Kadromuz da onları göreceğiz. Teklifler var. Avrupa Şampiyonası'nda iyi de performans sergilediler. Kulübümüz için inşallah en iyi şekilde çözümlenecek. Bunlara Necid de dahil. Kalacağız derlerse de bizimle beraber devam edecekler."