Tartışma büyüdü: Bir tek F.Bahçe bunu yapıyor

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe'nin Şenol Güneş ile ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Tartışma büyüdü: Bir tek F.Bahçe bunu yapıyor
Tartışma büyüdü: Bir tek F.Bahçe bunu yapıyor
GİRİŞ 21.11.2014 16:16 GÜNCELLEME 21.11.2014 16:48
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, ''Volkan Demirel, Şenol hocamızın milli takımdan öğrencisidir. Kendisi konuyla ilgili sorulan soruya cevap vermiştir. Sadece hocası olarak, yapıcı bir biçimde düşüncelerini söylemiştir. Fakat Fenerbahçe her zaman olduğu gibi bunu bir tartışma konusu haline getirmiştir.

Maç öncesi böyle bir tartışma konusu yaratmışlardır. Biz her zaman söylüyoruz, açıklamalar çok dikkatli yapılmalı. Gerginlikler buradan çıkıyor diye. Fenerbahçe bunu her zaman herkese yapıyor. Niye maç öncesi başka kulüpler böyle davranmıyor da, bir tek Fenerbahçe bunu yapıyor'' dedi.

YORUMLAR 17
  • fenerbahçelim 9 yıl önce Şikayet Et
    sadece fenerbahçe ye niye böyle yapıyorlar anlamadınmı fenerbahçe demek ekmek demek aş demek fenerbahçe demek kısacası herşey demek bizdeki aşkı kıskanıyorsunuz HEDEF BİRMİLYON ÜYE ÇATLA
    Cevapla
  • ....... 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce spor kulubu teknik direktoru senin takım veya futbolcuların hakkında tek kelime ettimi. sen ve senin teknik direktorun haddinemi konusmak.siz kimsiniz kendinizi ne saniyosunuz. fenerbahce ismi uzerinden kendinize rant yapmayın.yemezler artık.
    Cevapla
  • yeter artık 9 yıl önce Şikayet Et
    artık yeter, federasyon niye var susmak için mi ? yahu ne cüretkar konuşmalar, tehditler savruluyor, ama federasyon tısss. madem konuşamayacaklar istifa etsinler ki konuşabilen, gerçekten yönetebilen yönetmeyi bilen yönetim gelsin. şimdiye kadar istifa edilmemiş olması bile inanılır gibi değil.
    Cevapla
  • Bayburtlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin maçı varya sende konuş geri kalma..
    Cevapla
  • fenerlim 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe kadar başınıza taş düşsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle