Aydın Karabulut imzayı attı ama...

Bursaspor'da başkanlık koltuğuna oturan Recep Bölükbaşı, başkanlık yarışı verdiği Mesut Mestan'ın seçim vaadi olarak Aydın Karabulut'a imza attırmasına tepki gösterdi ve oyuncu Bursaspor forması giymeyecek dedi.

Aydın Karabulut imzayı attı ama...
Aydın Karabulut imzayı attı ama...
GİRİŞ 28.05.2014 15:45 GÜNCELLEME 28.05.2014 15:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursaspor'da Recep Bölükbaşı dönemi başladı. Başkanlık yarışını farkla kazanan Bölükbaşı'nın diğer başkan adayı Mesut Mestan'ın ön protokol yaptırdığı Aydın Karabulut'u Bursaspor'a alıp almayacağı merak konusu olmuştu.

Ve Bursaspor Başkanı bu konu hakkında ilk kez konuştu. Bölükbaşı "Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Futbolcunun ahlakı çok önemli" dedi.

Mesut Mestan'ın Aydın Karabulut'u seçim vaadi olarak kullanmasına saygı duyduğunu ifade eden Recep Bölükbaşı, Aydın Karabulut diğer başkan adayıyla sözleşme yapmıştı. Bursaspor forması giyecek mi sorusuna "Takımın hocası belli olmadan transfer yapmak yanlış. Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Sivasspor bizim değerli bir dostumuz. Aydın Karabulut'un takımla szöleşmesi devam ederken Bursaspor ile protokol yapması yanlıştı. Atatürk 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' demiş. Sporcunun ahlakı önemli. Dolayısıyla Aydın Karabulut'un davranışı doğru değildi. Ve Bursaspor forması giymeyecek" diye yanıt verdi.

KAYNAK: RADYOSPOR
YORUMLAR 2
  • fırat barut 9 yıl önce Şikayet Et
    Mesut MESTAN denen kişi!. Bursasporun yakasından düş! Bu kaybettiğin kaçıncı seçim! Kifayetsizsin ve camia tarafından ciddiye alınmıyorsun, parana yazık bu şovlara para harcayacağına garip gurebaya yardım et!
    Cevapla
  • iborotti 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun başkanım. sizler gibi başkanlar sayesinde türk futbolu kalkınır.bir sivasspor taraftarı olarak ekip ruhunu bozmayacak oyuncular başarıya ulaştıracaktır.bugün sivasa yaptığını yarın bursaya yapmayacağını kimse garanti edemez. sivasta aydının yaptığı hatalardan yediği goller,kaybettirdiği puanlarda ortada.
    Cevapla