1. Lig ekibinde FIFA depremi! 24 puan...

Grandmedical Manisaspor'un 24 puanı silinebilir! Siyah-Beyazlı kulüpte FIFA'dan gelmesi muhtemel cezalar camiayı endişelendirdi.

1. Lig ekibinde FIFA depremi! 24 puan...
1. Lig ekibinde FIFA depremi! 24 puan...
GİRİŞ 22.03.2018 14:35 GÜNCELLEME 22.03.2018 15:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma umutlarını tüketen ve yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden tarihinin en zor günlerini yaşayan Grandmedical Manisaspor'da FIFA'dan gelmesi muhtemel cezalar camiayı endişelendirdi.
 
24 PUANI SİLİNEBİLİR
 
Yaklaşık 6 milyon TL borcu nedeniyle transfer tahtasını açamayan siyah-beyazlılar eski futbolcuları Makukula, Simpson, Iwanski ve Novillo ile Perovic'e olan borçları yüzünden iyice köşeye sıkıştı.
 
DHA'nın haberine göre; FIFA'nın kara listesine giren siyah-biyazlıların bu oyuncuların dosyaları nedeniyle yeni sezonda 24 puanının silinebileceği öğrenildi. Alacaklarının büyük bir kısmını tahsil edemeyen Makukula'nın da kulübün küme düşürülmesi için başvuruda bulunabileceği ifade edildi.
 
Bu sezon siyah-beyazlı formayı terleten Dimov'a da parasını yatıramayan Manisaspor'un FIFA'dan yine transfer yasağı alması gündeme geldi. Büyük bir girdabın içinde olan Ege temsilcisinde 18 Şubat’ta göreve gelen Gökay Budak başkanlığındaki yönetim kurulundan Asbaşkan Engin Uzun, Proje ve Yatırımlar Sorumlusu Mustafa Murat Ünlü, Passolig Sorumlusu Cumhur Köseoğlu, Taraftar Sorumlusu Gökhan İzmirlioğlu ve Hukuk İşleri Sorumlusu Serkan Özşen istifa etmişti.
 
Sportif Direktör Ufuk Dündar da gerçekleştirdiği basın toplantısında kulübü zor günler beklediğini, takımın 2'nci Lig'e başlamadan 3'üncü Lig'e düşürülebileceğini söylemişti. Biriken SGK borçları da kulübün önünde engel teşkil ediyor. 

YORUMLAR 4
  • Demir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız yöneticiler var ondan birde kulüp bunlar için işleri olmuş yazık
    Cevapla
  • Asi 6 yıl önce Şikayet Et
    Borçların hepsi yabancı futbolculara. Bırakın şu yabancı hayranlığınada azıcık Altınordu kulübünü örnek alın. Birde futbolcu bir sezon üzerinden parasını anlaşmaya varıyor ama yendiği berabere kaldığı her maç öncesi illede prim istiyor. Ptt 1. Ligde takip ettiğim şehrimin takımında hafta içi 10 tl prim açıklanırsa lideri yeniyorlar ama prim yoksa son sıradaki takıma bile ya yeniliyorlar ya berabere kalıyorlar. Primler sayılmıyor ama üç kuruş alacak kaldımı kulübü süründürüyorlar. Bi sezonda toplam 25 dakika oynayıpta 600 bin euro para koparan yabancılar var. Bi çeki düzen verilsin artık.
    Cevapla
  • Canım Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Fifa'dan önce TFF yapacağı düzenleme ile bu tür olayların önüne geçmeli. Klüpleri yakından takip ederek, gerekirse yardım ederek ve hatta ödeme gücü olmayan kulüplerin transferini yasaklayarak TFF varlığını göstermeli.
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten sonlarda sıkıntı yok..
    Cevapla