Tepkiler çığ gibi büyümüştü! Semih'ten açıklama

Geçen hafta oynanan Manisaspor- Eskişehir maçına Semih Şentürk’ün gol sevinci damga vurmuştu. Genç rakibi Alper Önal’ın üzerinden atlayan tecrübeli futbolcuya tepkiler çığ gibi büyümüştü. Semih fotoğrafın yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Tepkiler çığ gibi büyümüştü! Semih'ten açıklama
Tepkiler çığ gibi büyümüştü! Semih'ten açıklama
GİRİŞ 02.03.2018 11:37 GÜNCELLEME 02.03.2018 11:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili konuşan Semih, “Fotoğrafta vurgulandığı gibi bir durum yok asla. Benim bugüne kadar Manisa taraftarına, futbolcusuna veya bir yöneticisine kesinlikle saygısızlığım olmamıştır, olmaz da. Bu bana yakışmaz. Maç içerisinde Alper kardeşimle çok güzel sohbetlerimiz oldu. Gol sevinci anında önümdeydi, üzerinden atlamak zorunda kaldım. Sonrasında ona döndüm, fotoğrafta kafası dönük olduğu için görülmüyor ama karşılıklı gülüştük. Kesinlikle dalga geçmek gibi bir durum yok” ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG YORUMU

Eskişehirspor’u Play-Off potasına taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan başarılı oyuncu, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı hakkında ise şunları söyledi: “Yarış için bir şeyler söylemek şu an erken. Ancak duruma bakılırsa Başakşehir ve Galatasaray’ın daha şanslı olduklarını söylemek mümkün.”

 

 

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • madem şov 6 yıl önce Şikayet Et
    futbol bir eğlence oyunu.. show business.. futbolcular arasındaki şakalaşmalar bu işin güzelliği.aksi halde fb bjk maçındaki kavga gibi olmasını kimse istemez heralde !
    Cevapla
  • malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Semih ise normal geçen sene su içen Malatyasporlu futbolcuya vurmuştu onun için Semih ise normal
    Cevapla