Maçta hafızasını kaybetmişti! O anları anlattı

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, futbolcu Göksu Türkdoğan’ın, maç esnasında yaşadığı çarpışma sonrası hafıza kaybı yaşadığını, futbolcu olduğunu dahi unuttuğunu söyledi.

Maçta hafızasını kaybetmişti! O anları anlattı
Maçta hafızasını kaybetmişti! O anları anlattı
GİRİŞ 21.05.2017 12:58 GÜNCELLEME 21.05.2017 14:14

TFF 1. Lig'de Samsunspor'un Bandırmaspor'la golsüz beraberek kalarak kümede kalmayı başardığı maçta rakibiyle çarpışıp hafızasını kaybeden Göksu Türkdoğan yaşadıklarını anlattı.

Maçın son bölümünde hafızasını kaybetmiş şekilde mücadeleye devam eden Göksu, "sahaya girdiğimde her yer karanlıktı" dedi.

"Oyuna girdiğimde her yer karanlıktı"

Maçın sonlarında oldu ama tam olarak hatırlamıyorum dakikayı. Arkadaşlarım anlatıyor kafa kafaya çarpışmışım. Ondan sonra oyuna girdim çok kötü şekilde başım dönüyordu ama oyuncu değiştirme hakkımız da olmadığı için oynamak istedim. 1-2 dakika devam edeyim dedim ama oyuna girdikten sonra da her yer kapkaranlıktı, son bölümde öyle oynadığımı hatırlıyorum.

"Taraftarlar üstümüze geldi, hayal gibiydi"

Maç bittikten sonra kendimi yere bırakmışım zaten daha sonra da ambulansa bindirip götürmüşler. Yaşananlar yeni yeni aklıma geliyor benim. Maç bittikten sonra taraftarlar sahaya girmiş o bölümü biraz hatırlıyorum ama bana hayal gibi geliyor. Taraftarlar koşarak üstümüze doğru geliyordu. Soyunma odasına nasıl gittim, kim götürdü onları bilmiyorum.

"Hocam aklım gitti ne yapacağım?"

Osman hocama sürekli aynı soruları sordum galiba onu yavaş yavaş hatırlamaya başlıyorum. Hocam benim aklım gitti ben ne yapacağım, çok kötü durumdayım diye söylüyordum. Sonra beni ambulansa koydular kaptanımız Ahmet Burak Solakel geldi benimle bir de psikoloğumuz Zeynel hoca vardı. Hastaneye varınca yavaş yavaş hatırlamaya başladım.

"Geceyi hastanede geçirdim"

Geceyi hastanede geçirdim. Beyin tomogrofisi çekildi, o temiz çıktı çok şükür. Serum vermediler. İstirahate çekildim bu sabah da taburcu oldum eve geldim.

"Oyuna girince top bana gelmedi"

Ben oyuna girdikten sonra top bana gelmedi. Ben Kone'ye açı verdim, dribling yapıyordu. Sonra da maç bitince kendimi yere bıraktım. Takımı kümede tutmak için çok stres yaptık. Koca bir şehrin sorumluluğu var üzerimizde. Her maç final maçı. Kümede kalmak istiyorduk, biz de onun için ikinci devre buraya transfer olduk. Darbeden dolayı şokla birlikte bilinç kaybı yaşadım ama şu an iyiyim çok şükür.

KAYNAK: SPORX