Futbolcular maaş indirimine yanaşmadı!

Koronavirüs krizi nedeniyle yabancı oyuncularıyla görüşerek maaş indirimi isteyen Beşiktaş yönetimi futbolculardan olumsuz yanıtlar aldı.

Futbolcular maaş indirimine yanaşmadı!
Futbolcular maaş indirimine yanaşmadı!
GİRİŞ 02.04.2020 09:58 GÜNCELLEME 02.04.2020 09:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in askıya alınmasının yol açtığı maddi zararın yanı sıra koronavirüs salgını nedeniyle bağış kampanyasını da ertelemek zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi, futbol takımının bütçesini azaltmak için düğmeye bastı.

İlk etapta yabancı futbolcularla ön görüşme yaparak yıllık ücretlerinde indirim için nabız yoklayan siyah-beyazlılar hiç kimseden olumlu yanıt alamadı.

Yönetimin kafasındaki planın yüzde 50 indirim olduğu ortaya çıktı.

Barcelona ve Juventus'un bile oyuncularından indirim istediği bu dönemde harcamaları azaltmaya kararlı olan yönetimin ikinci etapta yüksek maaş alan yerlilerle masaya oturacağı bildirildi.

YORUMLAR 19
  • KIRSEHIR$) 4 yıl önce Şikayet Et
    insallah coronadan geberirler itogullari
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    virus aşılayın bunlara
    Cevapla
  • bayram öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    süper liği iptal edecen dünya bu futbol yüzünden batıyor 1 kişinin mutluluğu için dökülen paralar
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolculara verilen milyon dolarlara yazık be ondan sonra kulüp borcu çıkıyor devlet affediyor, peki vatandaş affediyor mu ,yazıklar olsun
    Cevapla
  • Temelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu bu hale düşüren yöneticilerdir. Futbolcuyu alırken yerlere serilirsen böyle olur işte. Bunlar Avrupa takımlarında oynasalar çoktan indirime gitmişlerdi. Federasyon uyuma, düzgün kararlar almanın tam zamanı, örneğin Süper Lig 29 yaş üstü oyuncu alamaz, yıllık maaş toplamda 1,5 milyon Euro yu geçemez, 25 yaş altı transferlerde bonservis için %10 federasyon desteği, Takım ortalaması 25-26'nın altında olanlara yıllık 10 Milyon TL altyapı desteği vb.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle