Sergen Yalçın: Trabzon maçı son şans

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzon maçının kendileri açısından son şans olduğunu söyleyerek, "Tek yol galibiyet"dedi.

Sergen Yalçın: Trabzon maçı son şans
Sergen Yalçın: Trabzon maçı son şans
GİRİŞ 18.02.2020 11:28 GÜNCELLEME 18.02.2020 11:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü idman öncesinde takımla bir toplantı gerçekleştirdi. Oyuncularından Başakşehir yenilgisini unutmalarını isteyen başarılı hoca, "Trabzonspor maçı bizim için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Rakibi yenin bütün sezonu kurtarın" dedi.

YENEMEZSEK ŞANSIMIZ BİTER

Önlerinde daha 12 maç olduğunu futbolcularına hatırlatan Yalçın, "Bu ortada 36 puan olduğunu gösteriyor. Trabzonspor maçı sizin için son şans. Yenemezsek şansımız kalmaz" dedi.

POZİSYONLARI GOLE ÇEVİRİN

Tek yolun galibiyet olduğunu dile getiren Sergen Yalçın, "Ligde hiçbir şey bitmedi. Bu maçı taraftarımız için oynayın. Yakaladığınız pozisyonları bu kez gole çevirmenizi bekliyorum" diye konuştu.

HER MAÇI TEK TEK DÜŞÜNÜN

Ligde hassas dengeler olduğunu vurgulayan Yalçın, "12 maça final havasında çıkacağız. Her maçı tek tek düşünün. İşimiz kolay değil ama şansımızı sonuna kadar zorlayacağız" dedi.

Başakşehir karşısında alınan yenilgiye rağmen pes etmeyeceklerini aktaran Sergen Yalçın, Trabzonspor ile Vodafone Park'ta oynayacakları dev maçtan galibiyetle ayrılmaları halinde zirve şanslarının devam edeceğini "Trabzonspor'u yenersek yarışa ortak olabiliriz" sözleriyle dile getirdi.

YORUMLAR 19
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rakip kalecinin kucağına pas atan Burak ile çok zor. Üstelik kalede de en iyi 3 kaleciden biri (diğer ikisi; Muslera ve Mert, tek başlarına maç alıyorlar) Uğurcan var. İnşallah yeni transfer bir şeyler yapar.
    Cevapla
  • MUSTAFA 4 yıl önce Şikayet Et
    Şansınmı kalmış ilk beşe girersen sükret
    Cevapla
  • Drabizonli 4 yıl önce Şikayet Et
    He he ne demesi...Trabzonspor’u yenerseniz yarışa ortak olamazsınız maalesef...Sadece GS’yı şampiyon yapmış ve uzaktan uzaktan bakmış ve de üst üste 3.şampiyonluğunu altın tepside sunmuş olursunuz...Bence sen gelecek yılın planlarına başla ve Trabzonspor’ua saygı duy ve destekle.Çünkü suyunu içtin.
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bjk nın işi zor bu sene ilk 5 e girebilirse çok iyi bu kadro ile.
    Cevapla
  • Mehmet y. 4 yıl önce Şikayet Et
    TS SİVAS maçını izleyen TS nin ne kadar pozisyon verdiğini görür bence bu maçta BEŞİKTAŞ 3-1 alır.Saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle