Derbi sonrası Beşiktaş'ta Avcı kararı!

Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta yönetim, hakemleri hedef alırken Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya destek oldu.

Derbi sonrası Beşiktaş'ta Avcı kararı!
Derbi sonrası Beşiktaş'ta Avcı kararı!
GİRİŞ 24.12.2019 11:11 GÜNCELLEME 24.12.2019 11:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaşlı idareciler, derbide alınan mağlubiyet sebebiyle faturayı hakem yönetimine kesti. Abdullah Avcı ve ekibine destek veren Beşiktaş Yönetimi, şampiyonluk hedefi için tecrübeli isme inanıyor.

 

 

Karşılaşmanın ardından Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ofisinde toplanan Siyah-Beyazlı idareciler, maçta yaşanan hakem hatalarına dikkat çekerek, Avcı ve ekibinin bu şartlar altında yapabileceklerinin en iyisinin bu olduğu değerlendirmesini yaptı. Yönetim, şampiyonluk hedefi konusunda 56 yaşındaki çalıştırıcıya inanıyor.

TRANSFER OPERASYONU BAŞLIYOR

Teknik Direktör Abdullah Avcı'yla görüşecek olan yöneticiler, devre arasında yapılması planlanan transferler üzerine konuşacak. Avcı'ya olan desteğini ifade eden yönetim, tecrübeli hocanın istediği transferler için elini taşın altına koyacak.

İlk yarıda Adem Ljajic ve Diaby'nin performanslarından çok memnun kalmayan teknik ekip ve idareciler, devre arasında 1 forvet ve 1 orta saha transferi yapmak için kolları sıvayacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 12
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Masraf olur.yoksa Avcı şimdiye kadar kalmazdı.para yok çünkü
    Cevapla
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    ljajic insatmasan orta saha alinmaz ama forvet lazım zaten tek kulvar var onda da bi iddeası yok
    Cevapla
  • karakartal 4 yıl önce Şikayet Et
    bence zararın neresinden dönülerse kardır
    Cevapla
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın avcı iyi bir insan olabilir iyi bir hocada olabilir ama taraftarı çok olup hedefi olan takımların hocası zor gerilimi yüksek maçları kaldıramıyor milli takımda gördük çok başarılı olduğu İBB de gördük hele başakşehirde tam bir facia bir adam 2 3 sezon son haftalarda aynı hatayı yaparmı bu hatayı ş. güneş zamanında ya1 defa yaptı sonra beşiktaşta gördük ama avcı olmaz
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan bi cacık olmaz sergen gelsin
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    avci avci dediniz he sergen gelince 5 hafta sonra onuda taslarsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle