Burak Yılmaz'dan görülmemiş tepki: Gir sen oyna

Beşiktaş’ın golcüsü Burak Yılmaz, oyundan çıkarken Alper Potuk’un bir şeyler söylemesine sinirlenerek, “Oyuna gir öyle konuş” diyerek tepki gösterdi.

Burak Yılmaz'dan görülmemiş tepki: Gir sen oyna
Burak Yılmaz'dan görülmemiş tepki: Gir sen oyna
GİRİŞ 22.12.2019 21:31 GÜNCELLEME 23.12.2019 03:44
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe karşılaşmasının 85. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Burak yerini Umut’a bıraktı. Bu sırada Alper Potuk’un bir şeyler söylemesine sinirlenen Burak, “Oyuna gir öyle konuş” diyerek Alper’e tepki gösterdi.



Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 85. dakikasında savunmaya yardım etmek için geriye koştuğu bir pozisyonda sakatlanan Burak Yılmaz, kenara işaret ederek değişiklik yapılmasını istedi. Bu pozisyonun ardından dördüncü hakeme de oyundan çıkacağını söyleyen Burak, kaptanlık pazubandını Gökhan Gönül’e verirken, oyuncu değişikliği yapılmadan mücadelenin devam etmesine de bir hayli sinirlendi.

Umut Nayir’e ‘Neden hazırlanmadın’ diyen Burak Yılmaz, Umut’un dördüncü hakemi göstermesi üzerine de kenara gelirken hakeme tepki gösterdi. Bu sırada yedek kulübesinde bulunan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’un Burak’a bir şeyler söylemesi üzerine Alper’e dönen Burak, “Oyuna gir öyle konuş” diyerek tepki gösterdi.

 

 

YORUMLAR 50
  • Ali aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    sporcu mac oynanırkende mac bittikten sonrada önce kendi seyircisinin saygısını sonra rakip seyircinin saygısını hak etmeli bu olgunlukta malesef ki malesef futbolcumuz olmuyor nedeni okumuş futbolcumuz çok az olaağan dışı olaylar olduğundada rakipten ve seyirciden özür dilemek sporcuyu yüceltir burak yılmaz belki iyi topcu ama trabzosporda olduğunda bir macta 11 kez ofsayıta düşüyorsan orda ben düşünürümm neden ? aklın nerde ? yoksa takımı umursamıyormusun ? hep şunu derim hakkını alamıyorsan çalışma çalışıyorsan hakkını al alma işini düzgün yap
    Cevapla
  • Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede şampiyonlar hep hakem marifetiyle mi belirlenecek...?
    Cevapla
  • vatandaşın biri 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçın Özeti: 1-Son haftalarda yapılan halen hatalarından dolayı MHK, Cüneyt Çakır eliyle FB'den özür diledi 2-Elinde Muriç olup da şampiyon olamayan hocaya hoca demezler
    Cevapla
  • hamid 4 yıl önce Şikayet Et
    burak artik yedekde dursun tsk
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak YILMAZ' ın oyunu hiç beğenmiyorum .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle