Beşiktaş'ta şok! Burak Yılmaz çok kızdı...

Süper Lig'in 19. haftasında BB Erzurumspor'u konuk eden Beşiktaş'ta sarı kart gören Burak Yılmaz, Antalyaspor maçında cezalı duruma düştü

Beşiktaş'ta şok! Burak Yılmaz çok kızdı...
Beşiktaş'ta şok! Burak Yılmaz çok kızdı...
GİRİŞ 25.01.2019 21:31 GÜNCELLEME 25.01.2019 21:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış


Karşılaşmanın 38. dakikasında Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Erzurumsporlu Jasmin Scuk'tan topu kapmak istedi. Bu sırada yüzünü tutan Jasmin Scuk yerde kaldı ve hakem Mustafa Öğretmenoğlu faul düdüğü çaldı. Mustafa Öğretmenoğlu daha sonra Burak Yılmaz'a sarı kartını gösterdi ve golcü oyuncu cezalı duruma düştü.

Burak Yılmaz uzun süre hakem Mustafa Öğretmenoğlu'na bir şey yapmadığını anlattı ama karar değişmedi. Bu kart sonrasında Burak Yılmaz, gelecek hafta Antalyaspor deplasmanında oynama şansını kaybetti. Trabzonspor'da 3 sarı kart gören Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta ilk, toplamda 4. kartını gördü.

 

 

YORUMLAR 18
  • Ebru 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın Beşiktaş’ta ne işi var ya, ilkesiz karaktersiz adamı Beşiktaş’ta istemiyorum, defol git
    Cevapla
  • tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş şenol güneşe rağmen 2 kez şampiyon oldu . beşiktaşa gerçekten iyi bir hoca lazım iyi bir hoca taktik ve sistemi çok iyi bilen ve bunu takıma kuran değildir iyi bir haco oyuncuları motive eden onları maça moraller yerindeyken çıkaran hazırlayan kişidir . senol güneşi hoca diye takımın başında tutan zihniyete yazıklar olsun....
    Cevapla
  • tu_TS_ak 5 yıl önce Şikayet Et
    samet aybabanin biraktigi takimpar da sampiyon olunca veya kupa oazaninca aybabanin ekmegini yedi derler sonraki hocalara hep.. lakin aybaba neden bir basari gosteremedi veya bilic.. buraya odaklanmaz kimse.. laf deyip camur atmak adamlik mi
    Cevapla
  • of-lu 5 yıl önce Şikayet Et
    insanları ne güzel bitiriyorsunuz. şenol güneş iyi bir hoca değilmi yani. türkiyeyi dünya 3. sü kim yaptı. trabzonspor'u beşiktaş'ı kim şampiyonluğa oynattı. bırakın kardeşim göbeğinizden konuşmayı. morinho takımından kovuldu kötü hocamı?
    Cevapla
  • GS52 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar slaven biliçin ekmeğini yedi bence biliçin kurduğu takım dağılmaya başlayınca beşiktaşa yansıdı olay bu
    Cevapla
  • TürkMücahid 5 yıl önce Şikayet Et
    baksen ! futbol profu, breh breh...
    Cevapla
  • Murat91 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne hikmetse Besiktasa gelen golculer gol atamaz oldular. Negredo, Love, pektemek, burak. Nazar var herhalde kurşun mu doktursek ne.
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Haftaya cezalı yok. Ondan sonraki hafta sakatlanır yok. Daha sonra kırmızı kart yine yok. İşte Burak bu. Ne yaparsın?
    Cevapla
  • üçhilâl 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki bu takımı ŞENOL GÜNEŞ değil de başkaları şampiyon yapmış son zamanlarda .Kazanınca ağa paşa; biraz sektelemeye gör hemen: İSTİFA...Beşiktaş şu an forvetsiz oynuyor,bütün forvetleri alt alta koyup toplasanız bir TALİSCA etmiyor. Q7 de olmasa seyir zevki üst düzeyde insanı maça bağlayan bir futbolcu yok.BURAK ta hala amatör futbolcularda gözlemlenen fevri hareketler var, bu da kendisine zarar veriyor.
    Cevapla
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet başkaları şampiyon yaptı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle