Ljajic’in menajeri açıkladı! 'Beşiktaş ile...'

Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic’in İtalya’ya geri dönmek istediği iddia edilmişti. Siyah-beyazlı oyuncunun menajeri, Ljajic’in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Ljajic’in menajeri açıkladı! 'Beşiktaş ile...'
Ljajic’in menajeri açıkladı! 'Beşiktaş ile...'
GİRİŞ 25.12.2018 16:54 GÜNCELLEME 25.12.2018 16:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ljajic'in menajeri Mirsad Türkcan, yıldız futbolcuyla ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi ve haberleri yalanladı.

 

 

İtalya basınında çıkan haberleri yalanlayan Mirsad Türkcan; "Adem hakkında İtalya'da çıkan haberler doğru değil. Adem için en önemli olan şey taraftarlar birleşmesi ve Beşiktaş'ın daha iyi olmasıdır. Her oyuncu geldiği ilk yıllarda adaptasyon sorunu yaşayabilir. Adem de bu dönemden geçti. Her geçen gün daha iyi olacaktır.” diye konuştu.

"Herhangi bir görüşmemiz olmadı"

 

 

Ljajic'in uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istediğini söyleyen Türkcan; "Beşiktaş yönetimi ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Adem uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istiyor. İnşallah da öyle olur." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın sezon başında Torino'dan satın alma opsiyonu ile kiraladığı Sırp yıldız Adem Ljajic hakkında Beşiktaş'ta mutsuz olduğu ve devre arasında İtalya'ya geri döneceğine ilişkin haberler çıkmıştı. (Haber1903)

YORUMLAR 4
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu futbolcu artı OĞUZHAN VE NECİP KASIMPAŞA DA İLK 18 E GİREMEZ EVKUR DA DA GİREMEZ AMA BEŞİKTAŞ ÇİFLİK YA
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    günün fıkrasımı bu nerenle izliyon maçları
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Adem yakıştı takıma en azından şımarık değill
    Cevapla
  • Laiç 5 yıl önce Şikayet Et
    Son maçlardaki performansıyla gayet iyiydi gelecek sezonlar İçin olurabiletsi olan bir futbolcu, asıl amaç futbola doymuş futbolculardan kurtulmak verdikleri emekler İçin teşekkür etmek
    Cevapla