Şenol Güneş: 'Allah yardım etti...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-0 geriden gelip 3-2 kazandıkları Sarpsborg maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: 'Allah yardım etti...'
Şenol Güneş: 'Allah yardım etti...'
GİRİŞ 30.11.2018 01:21 GÜNCELLEME 30.11.2018 01:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 

Şenol Güneş, 2-0'dan 3-2 galibiyetle ilgili ''2-0'ı da biz yaptık, 3-2'yi de biz yaptık. Oyuncuların birçoğunun kasıklarında şişkinlik var şu anda. İlk yediğimiz gol ve sonra paniklememiz sıkıntılıydı. Sonra Allah yardım etti. İyi niyetli olunca Allah da yardım ediyor'' ifadelerini kullandı.

İkinci yarıdaki farkla ilgili konuşan tecrübeli teknik adam ''Biz bir şey yapmıyoruz, kendiliğinden gelişiyor. Oyuncular ne yapacağını biliyor. Önemli olan oyuncuların ruhunu vermesi. Şu maçta hiçbir oyuncuya bir şey söyleyemem. Dar bir kadroyla geldik, büyük bir iş yaptık'' dedi.

Hafta sonu oynanacak derbiye çok fazla dinlenmeden çıkacaklarının hatırlatılması üzerine Şenol Güneş ''Buradan bir yolculuk yapacağız. Sonra bekleyip bir yolculuk daha yapacağız ve sabah 8'de ancak Türkiye'de olacağız. Sonra Galatasaray için kampa gireceğiz'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş için neyi zor olacak ? onu anlamadım. Beşiktaş as kadrodan 8 eksik ile Norveç'e gitti. Anlayacağımız yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkarak gerekeni yaptı. As kadroda banko oynayan oyuncular neredeyse Milli takım maçları için verilen aradan bu yana dinleniyorlar. O kadar dinlenmeden sonra Pazar günü Galatasaray ile oynayacakları müsabakada gerekeni yapamasalar taraftarların gözüne bir daha gözükmesinler ve yönetim derhal hepsini satışa çıkarsın. Bu arada Şenol hocayı tebrik ederim. Ankaragücü maçı ve Sarpsborg maçına yedek ağırlıklı kadro ile çıkıp gerekeni yaparak kendini bir daha ispatlamış oldu.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    korkma şenol güneş maçınız gs ile nasilsa, tff ve mhk da gs a karşı maça çıktığı için nasılsa kazanırsınız.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    japonyadaki dünya şampiyonasını hatırlattı bir an için :)
    Cevapla
  • korean 5 yıl önce Şikayet Et
    g. kore
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyüğüz diyorsanız bize bunlarla gelin içerde kısır çekişme ye girdiğiniz müddetçe Anadolu’nun nefretini , fakat Avrupa’da böyle sonuçları alırsanız baş tacı olursunuz. Karar sizin.
    Cevapla