48 milyon lira Beşiktaş'ın kasasına kaldı!

Sözleşmesi karşılıklı fesh edilen Negredo, 1,1 milyon euroluk alacağını bıraktı. Kartal, 33 yaşındaki oyuncuya ödeyeceği 4 milyon 350 bin eurodan da kurtuldu.

48 milyon lira Beşiktaş'ın kasasına kaldı!
48 milyon lira Beşiktaş'ın kasasına kaldı!
GİRİŞ 18.09.2018 09:38 GÜNCELLEME 18.09.2018 13:06
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo defteri resmen kapandı. Siyah-beyazlı kulüp, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'la anlaşan ve önceki gün izinsiz olarak Dubai'ye giden 33 yaşındaki İspanyol golcünün sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesh etti.

Kartal'a 2017-18 sezonunun başında 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle Valencia'dan transfer olan Negredo ile senelik 4 milyon 350 bin euro garanti ücret karşılığında 2+1 yıllık sözleşme yapılmıştı. Yüksek maaşına karşılık performansıyla beklentileri tam olarak karşılayamayan deneyimli oyuncunun, Al Nasr'a gitmek için 1,1 milyon euro tutarındaki 2,5 aylık alacağından vazgeçtiği belirlendi. 

Negredo'ya içinde bulunduğumuz sezon için 4 milyon 350 bin euro ödemekten kurtulan Beşiktaş, İspanyol golcünün menajerlik ücretini de Al Nasr'a yükledi. Siyah-beyazlı kulüp bu operasyon neticesinde toplamda yaklaşık 6,5 milyon euroluk (48 milyon lira) yükümlülükten kurtulmuş oldu. Beşiktaş'ın böylece yıllık maaş bütçesi konusunda da elinin bir hayli rahatladığı aktarıldı.

2 YIL İÇİN 8 MİLYON

Al Nasr'la 2 yıllık anlaşma sağlayan Alvaro Negredo toplamda 8 milyon euro garanti ücret kazanacak. Birleşik Arap Emirlikleri ekibi, 33 yaşındaki İspanyol oyuncuya bu sezon 4,5 milyon euro, önümüzdeki sezon için ise 3,5 milyon euro ödeyecek.

YORUMLAR 19
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi olduğu hem maaşını geçtim geçen seneden kalan borçlardan kurtuldu hem menejer parsını ödetirrdi hemde cebine para koydu yani bu durumda 3m euro kazanmış oluyo ve negredonun bu seneki performansı geçenkinden iyi ama yine yetersiz kalacaktı bence
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu düşülen duruma bak alacağı paradan kurtulunca sanki bonservis ücreti almış gibi seviniyoruz
    Cevapla
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Döviz kurları % 100 artınca futbol külüpleri artık bu tür hesapları çok yapacak. Ben futbolcununda ithaline karşıyım. Bakın 2. Lig kulubü Altın Orduya 58 Milyon dolar kazanmış transferlerden. bu parayı transfer ile FB, GS bile kazanamıyor.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bu açıklanan para. Bjk'nin o menejere dünya kadar borcu olduğu söyleniyor. Bu adamı bence menejer sattı uydurma bi fiyat gösterdiler alacağının bi kısmını da bu transferle almış oldu. Düşüncem yanlış olabilir sonuçta elimde evrak yok fakat sen en iyi santraforunu lig başlamış, yerine başkasını koyamayacaksın böyle komik bir fiyata satıyorsun çok mantıksız olduğu için bende öyle bir düşünce oluştu.
    Cevapla
  • Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Menejer ödemesini de al-Nasr'a yıkmış Beşiktaş. Yani anlayacağınız tüm borçlardan ve masraflardan kurtulmuş. Ama karşılığında Negredoyu vermiş. İyi bir hamle bence..
    Cevapla
  • Bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci iyi forvet yok 4 golcü var 1tane gomez 1 tane abubakar etmez bu sene de şampiyonluk zor devre arası golcü alınmazsa negredonun da gittiği iyi oldu yüksrk maaşından kurtuldular
    Cevapla
  • fatih evci 5 yıl önce Şikayet Et
    Ortada dönen paralara bak,yazıklar olsun,futbolunuzuda,sporunuzuda,yok olun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle