Gökhan'dan görevliye 'vurma' açıklaması

Beşiktaş-Antalyaspor maçında Gökhan Gönül ile sağlıkçılar arasında yaşananlar gündeme damga vurdu. Gökhan Gönül, maçın ardından konuştu.

GİRİŞ 27.08.2018 00:28 GÜNCELLEME 27.08.2018 08:44
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Beşiktaş-Antalyaspor maçına damgasını vuran olaylardan birine Gökhan Gönül imza attı.

Maçın 64. dakikasında, konuk ekip Antalyaspor'dan Bahadır Öztürk sakatlık geçirdi. Hakem Halis Özkahya, sağlık görevlilerini sahaya davet ederken, tribünler ve Beşiktaşlı futbolcular, Antalyasporlu futbolcuların uzun süre yerde kalmasına tepki gösterdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında Bahadır'ın oyuna devam edemeyeceği belirtilirken, Halis Özkahya, bu futbolcunun sedyeyle oyundan çıkarılmasını istedi.

 

 

Ancak sağlık görevlilerinin yavaş hareket ettiğini düşünen Gökhan Gönül, hızla bu noktaya gelerek sağlık görevlilerine tepki gösterdi ve hızlı hareket etmesini istedi. Gönül'ün bu sırada sağlık görevlisinin sırtına vurduğu görülürken bu hareket sonrasında hakem Halis Özkahya araya girerek tecrübeli futbolcuyu sakinleştirdi.

Gökhan'ın tepkisi sonrasında sağlıkçılar, Bahadır'ı oyun alanının dışına çıkardı.

GÖKHAN GÖNÜL, MAÇTAN SONRA KONUŞTU: "VURMADIM"

Gökhan Gönül maçtan sonra, "20 seneye yakındır futbol oynuyorum. Süper Lig'de de 13-14 senedir haksızlık yapmadık. tansiyonu yüksek bir maç. Sağlıkçı da buralarda bir yerdedir, çağırın sorun. Vuruyormuşum gibi görünüyor ama öyle değil. Tansiyonu yüksek anlardan biriydi. Bir an önce çıkması için bir hareket yaptım ama kendime hakim oldum. Eğer sağlıkçı, "Vurdu" derse söylenen her şeyi kabul ediyorum. Vursam dengesi bozulur, dağılırdı. Orada kendime hakim oldum ben. Vurdu diyenleri biliyorum. Tabiri caize, klavye başında oturan tip bunlar. İyi şeyler yapınca da yalandan yapıyor diyenler. Hiç üzerime alınmıyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 31
  • bro 5 yıl önce Şikayet Et
    göko işte salla başını al maaşını hesabı
    Cevapla
  • Engin 5 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan birde yalan söylüyor.ekranda herşey görünüyor zaten.arsız yalancı
    Cevapla
  • Enayimiyiz biz!! 5 yıl önce Şikayet Et
    Klavye başında değil, ekran başındayız Gökhan bey, herşey görülüyor. Aynı bu hareketi rakip futbolcuya yapabilirmisin? Veya yapsan ne olur? Ama bu vurma değil, kodum mu oturturum diyorsan o senin vurma tarifine yakışır......
    Cevapla
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu hareketi başka bir maçta volkan demirel yapsaydı kıyametler kopardı hemen adama saldırırlardı basın olarak
    Cevapla
  • Fb li 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen adamsın gökhan kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle