Tolgay'a bir teklif daha! 8 milyon Euro...

Almanların gözdesi olan Tolgay Arslan'a; Stuttgart, Wolfsburg'tan sonra şimdi de Leipzig talip oldu. Leipzig yetkililerinin Siyah-Beyazlı oyuncu için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardıkları öğrenildi.

Tolgay'a bir teklif daha! 8 milyon Euro...
Tolgay'a bir teklif daha! 8 milyon Euro...
GİRİŞ 24.08.2018 11:22 GÜNCELLEME 24.08.2018 11:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan konusunda yeniden hareketli saatler yaşanabilir... Siyah-Beyazlı takımın orta sahasının önemli parçası olan Tolgay için daha önce Bundesliga'dan Stuttgart ve Wolfsburg devreye girmiş ancak bir sonuç alınamamıştı... Son gelişmelere göre; şimdi de Leipzig'in Siyah-Beyazlı oyuncunun peşinde olduğu ortaya çıktı.

Alman yetkilileri, 8 milyon Euro bedeli gözden çıkardığı Tolgay için Beşiktaş yöneticileri ile masaya oturma kararı alırken transfer döneminin kapanmasına az bir süre kaldığı için işi hemen bitirmek istiyor. 

Başkan Fikret Orman'ın da Tolgay için gelecek teklife sıcak baktığı ancak 10 milyon Euro gibi bir rakam düşündüğü belirtildi... İki kulübün yapacağı görüşmenin ardından fiyat konusunda orta yolu bulacakları mali yönden sıkıntılı bir dönemde olan Siyah-Beyazlıların, görüşmeleri çok uzatmadan Tolgay'ı satmaya razı olacakları kaydedildi.

YORUMLAR 6
  • satin gitsin 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi para bu tolgey normalde 1.5 milyon euro zor eder hazir bir enayi cikmisken 8 milyona kakalayin gitsin gerci 8 verseler fiko hemen satar
    Cevapla
  • kochisar li 5 yıl önce Şikayet Et
    7 milyon a ver gitsin
    Cevapla
  • Vatandaşınız 5 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhanı adapte edin. Atiba oğuzhan yeter ikisi. 8 m güzel para verin gitsin
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rizasi icin verin ustune oguzhani da verin. Varlar yoklar birsey farketmiyor. Genc furbolcu oynatalim nasilsa sampiyon olamayacaz.
    Cevapla
  • Bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Satın bu 8 etmezzzzzzzz!!!!!!!! Sonra pişman oluyorsunuz oguzhan oynasın
    Cevapla
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli 29 yaşındaki josef de souza 12milyon Avro ediyorsa 26 yaşındaki Tolgay 12milyon avrodan aşağı satilmamali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle