Trabzonspor'dan Atiba bombası!

Teknik direktör Ünal Karaman, Beşiktaş ile anlaşamayan Atiba Hutchinson’ın mutlaka transfer edilmesini istedi. Bunun üzerine harekete geçen Trabzonspor'da yönetim, Atiba'ya 1+1 yıllık sözleşme önerdi.

Trabzonspor'dan Atiba bombası!
Trabzonspor'dan Atiba bombası!
GİRİŞ 27.07.2018 10:21 GÜNCELLEME 27.07.2018 15:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


Geçtiğimiz günlerde menacerler aracılığıyla Trabzonspor’a önerilen Atiba Hutchinson’a teknik heyet ve yönetimden onay çıktı.
 
Okay Yokuşlu’nun boşluğunu ancak Atiba gibi bir ismin doldurabileceğini belirten Karaman, Kanadalı yıldızın mutlaka transfer edilmesini istedi.
 
35 yaşındaki futbolcunun maliyetini araştıran Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları ise şartların büyük bir ölçüde uyuşacağını öğrendi. Bu nedenle menacerler vasıtasıyla tecrübeli oyuncuya bir senelik kontrat ileten Trabzonspor yönetimi beklemeye geçti.
 
Önceliği Beşiktaş

Beşiktaş ile anlaşamayan ve şu anda serbest statüde bulunan Atiba da Trabzonspor’un ilgisine sıcak bakıyor. Ancak Kanadalı futbolcunun, 2 senelik sözleşme istediği öğrenildi. Bordo-Mavililer’in ise başarılı oyuncuya 1+1 yıllık bir öneri sunduğu kaydedildi.
 
Her şeye rağmen önceliğini Beşiktaş’a veren ve Siyah-Beyazlılar’dan gelecek son bir teklifi bekleyen Atiba, bu süreçte Trabzonspor’la da pazarlıklarına devam edecek. (Fanatik)
 

YORUMLAR 8
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bence bjk istedigi hakettigi degeri verecektir bu adama
    Cevapla
  • yasın köse 5 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşindaki futbolcuyu ne yapacaksiniz illada alacak saniz bir yillik sözleşme yapin
    Cevapla
  • Birgarip 5 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra futbolu bíraksa daha iyi olur.bundan sonra top işi geçti ondan.
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    emekli futbolcular ülkesi ne güzel vergide yok !!iki vur yaya şaşa oh !!ne güzel hayat !!
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşın Gelmiş Artık Eski Kondüsyonun Kalmamış Biraz Sen Vefa Göstereceksin Biraz Beşiktaş Futbolu Bitirip Gideceksin.. Para İçin Oraya Buraya Zıplarsanız Ne Beşiktaş Ne Beşiktaş Taraftarı Sizi Anmaz Sonra Kendinizi Nerelerde Bulursunuz Kim Bilir Örnekleri Çoktur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle