Beşiktaş'ın transferi bu akşam İstanbul'da

Beşiktaş, Şilili stoper Enzo Roco ile anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki futbolcu bu akşam İstanbul'a geliyor.

Beşiktaş'ın transferi bu akşam İstanbul'da
Beşiktaş'ın transferi bu akşam İstanbul'da
GİRİŞ 26.07.2018 12:00 GÜNCELLEME 26.07.2018 13:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Meksika'nın Cruz Azul takımında forma giyen Şilili stoper Enzo Roco ile anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki stoper bu akşam İstanbul'a geliyor.

Siyah-beyazlı kulübün Şili milli takımında da forma giyen 1.91 boyundaki Roco ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardığı, yapılacak sağlık kontrolleri sonrası sözleşmenin imzalanacağı belirtildi.

Enzo Roco kimdir?

16 Ağustos 1992'de Şili'nin Ovalle bölgesinde doğdu. Profesyonel kariyerine 2010 yazında Şili Primera Ligi takımlarından Universidad Catolica''da başlayan Şilili futbolcu, 5 sezon A takım forması giydikten sonra La Liga ekiplerinden Elche'ye kiralandı. Elche'den döndükten sonra Şili Ligi'nin önemli ekiplerinden O'Higgins'te forma giymeye devam eden Roco, ardından 1 yıllığına Espanyol takımına kiralandı.  Son olarak Meksika'nın ünlü kulübü Cruz Azul formasını terletti.

Geçtiğimiz sezon 31 maçta forma giyen futbolcu 2 golle takımına katkıda bulundu. 191 cm boyuyla kafa toplarında hakimiyet sağlaması ve duran toplarda takımına gol kazandırması en büyük artıları. Arkadaşları tarafından ''korkusuz enzo'' şeklinde de çağırılan futbolcu, hiçbir müdaheleden kaçınmıyor. Özellikle topla rakibi arasına girerken uzun bacaklarının ve güçlü fiziğinin avantajı onu bir adım öne geçiriyor.

2012'den bu yana Şili Milli Takımı forması da giyen Enzo Roco, milli formayla 21 maça çıkıp 1 gol attı.

 

 

YORUMLAR 11
  • Sivas 5 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan fiyatı ve kalitesi.beßiktaş stoper transferinde Avrupanın en iyisi bence.bu oyuncuda iyi bir futbolcudur
    Cevapla
  • BJK 1907 5 yıl önce Şikayet Et
    fikret orman besiktasi batiracak. Sampiyonlar Ligi yok, Vida elde kaldi, Kadro cok yasli. 2-3 sene sonra Pepe ;Quaresma , Babel filan hepsi bedelsiz gidecek ve Besiktas cökecek. Sonra gelmis bu amtörü yildiz diye bize gagaliyacak. Bence Aziz gitdi simdide Fikret derhal gitmeliki Süper Lig gelissin.
    Cevapla
  • EnisBjk1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan akıllı sen beşiktaşlı eğer tarih yazacaksan 1903 yazarsın 1907 ile sen fenerbahce yazmıs oluyorsun :) :) :) :) :) :) :):)
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi canım komik olma. diğer tüm takımların tarihte aldığı bonservisi fikret orman 3 senede tek başına topladı. cenk ile kırdığı transfer rekorunu vida ile daha da yükseltecek. bedava aldığı fabri, tosic, vida, cenk gibi oyuncular bonservis getirdiler. keşke her başkan fikret orman gibi olsa da takımlar kuru çekişmeyi bırakıp akıllı transferler yapsa ve rekabet etse.
    Cevapla
  • BJK 1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlı olmadığın isminden belli BJK 1907:)Gerçek Beşiktaşlı olsan ismin 1907 değil,1903 olurdu. 1907 yazıp Fenerbahçeli olduğunu bu kadar belli etme bari:)Fikret Başkanımız Süleyman Sebadan sonra en iyi başkandır.
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın futbolunu görmeden eleştiriler başlamış hemen :) hayırlı olsun Beşiktaşa...
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    fiko 2 seneye bi yere bunuda çakar çok milyona :D
    Cevapla
  • Gkhnn 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle