Menajeri açıkladı! F.Bahçe ve Beşiktaş...

Stoke City'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Badou Ndiaye'nin menajeri, Senegalli futbolcunun transfer seçeneklerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da olduğunu söyledi.

Menajeri açıkladı! F.Bahçe ve Beşiktaş...
Menajeri açıkladı! F.Bahçe ve Beşiktaş...
GİRİŞ 05.06.2018 12:08 GÜNCELLEME 05.06.2018 12:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Stoke City'nin Premier Lig'den düşmesiyle adı yeniden Türk kulüpleriyle anılan Badou Ndiaye'nin menajerinden açıklama geldi.

Goal'ün İngiliz basınından aktardığı habere göre yıldız futbolcunun menajeri William D’Avfilla, "Ndiaye, Beşiktaş'a, Fenerbahçe'ye ya da başka bir kulübe transfer olabilir. Bu kulüplerin hepsi Stoke City ile görüşme halinde" dedi.

 

 

27 yaşındaki futbolcunun Stoke City'den ayrılacağını söyleyen D'Avfilla'nın, "Ndiaye zorluklardan hoşlanan bir futbolcu. Stoke'dan ayrılırsa Şampiyonlar Ligi gibi bir platformda oynayabilir. Şu an için konuşmak çok doğru olmaz. Dünya Kupası'ndan sonra transferle ilgili daha net konuşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Badou Ndiaye geride bıraktığımız sezonun devre arasında Galatasaray'dan Stoke City'e 16 milyon euroya transfer oldu. 27 yaşındaki oyuncu Premier Lig'de çıktığı 13 maçta 2 gol atarken 1 de asist kaydetti.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • DEMEZEMEZEMZEM 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendini Premier League e gitmeyi basarmiz , kolay kolay gelmez.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu herif fatih Terim i tanımıyor belli. bu laflardan sonra zaten gs ndiayeyi almaz...
    Cevapla