Seçim sonrası Orman'dan flaş teklif!

Siyah-Beyazlılar'ın 1 numarası Fikret Orman, önceki gün Aziz Yıldırım'ı mağlup ederek yeni Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç'u tebrik etti.

Seçim sonrası Orman'dan flaş teklif!
Seçim sonrası Orman'dan flaş teklif!
GİRİŞ 05.06.2018 10:17 GÜNCELLEME 05.06.2018 10:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar'ın 1 numarası Fikret Orman, önceki gün Aziz Yıldırım'ı mağlup ederek yeni Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç'u tebrik eden ilk isimler arasında yer aldı.

Babası Rahmi Koç'un Beşiktaş üyesi olması sebebiyle Ali Koç'la yakın bir dostluğu bulunan Orman'ın, çiçeği burnunda başkana özel olarak başarılar dilediği öğrenildi.

Fikret Orman'ın görüşmede, "Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçı hangi statta olursa olsun yan yana izleyelim" ifadelerini kullandığı bildirildi. Koç'un da bu öneriyi memnuniyetle karşılayıp, "Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında suni bir gerilim yaratılmaya çalışıldı. Her türlü olumsuzluk karşılıklı olarak ortadan kaldırılmalı" dediği belirtildi.

KARŞILIKLI DİLEKTE BULUNDULAR

Hem Beşiktaş hem de Kulüpler Birliği Başkanı olarak Türk futbolunun ileriye gitmesi için elinden geleni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyleyen Fikret Orman, "Bu 2 görevimle de ülkemizin futboluna hizmet etmek için birlikte hareket etmeye hazırım. Artık gerginlik değil dostluk ön plana çıkacak" sözlerini kullandığı ifade edildi. Görüşmenin sonunda ikilinin yeni sezon için birbirlerine başarı dileklerinde bulunduğu belirtildi.

YORUMLAR 1
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar ne yaptınız ki şimdiden sonra ne yapacaksınız. Bir yığın borç içinde kulüpler. Yabancı izdihamı var her iki ligde de. Amacınız futbolu katletmek büyütmek ve yetiştirmek değil. Yani herkes cukkaya bakıyor vesselam
    Cevapla