Şenol Güneş'ten açıklama: Üzgünüz!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Kazanmış bile olsak Beşiktaş’tan beklenen birinciliği sağlayamadığımız için üzgünüz” dedi.

Şenol Güneş'ten açıklama: Üzgünüz!
Şenol Güneş'ten açıklama: Üzgünüz!
GİRİŞ 13.05.2018 22:06 GÜNCELLEME 13.05.2018 22:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta mücadelesinde Osmanlıspor’a konuk olan Beşiktaş, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak sözlerine başladı. Güneş, “Annelerimizin güzel günü kutlu olsun. Annelerimiz bir çiçektir mis gibi kokuyorlar. Başımızın tacı evimizin kraliçeleridirler. Sıkıştığımız zamanlarda sabrıyla sevgisiyle bize moral veren annelerimizdir. Onlar bizim yanımızdayken hayata farklı açıdan bakıyoruz. Ben annemi kaybettim ama yaşayan annelerimiz için söylüyorum bunları. Biz herkesin mutluluğunu istiyoruz bu sebepten bunları söylüyorum” ifadelerini kullandı. 

“Kazanmış bile olsak Beşiktaş’tan beklenen birinciliği sağlayamadığımız için üzgünüz” 
Maç ile ilgili de değerlendirmede bulunan Şenol Güneş, “Futbolda bir oyun ama futbolun agresif tarafı öne çıkınca birde ticari boyutu büyüyünce biraz kavga boyutu fazla oluyor. Bugün iyi oynayarak kazanmak istedik. Fakat oyuna hiç yoktan bir gol yiyerek başladık. İlk yarı özellikle hücumda etkinliğimiz olmadı. Pozisyonumuz yoktu. Rakip kontra atak oynamaya çalışırken hem gol yedik hem de pozisyon verdik. İkinci yarı gollerle başladık. Yine beklenmeyen hatalı bir gol yedik. Sonuç olarak kazandık. Osmanlıspor’a geçmiş olsun diyorum. Onlarda özellikle maçın belirli bölümlerinde istekliydiler ama yeterli olmadı. Kazanmış bile olsak Beşiktaş’tan beklenen birinciliği sağlayamadığımız için üzgünüz” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 18
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş, bu sezon ki Şampiyonlar Ligi performansı neticesinde grup birincisi olarak çıktığı için sezonun hakkını zaten verdi. Peki ya Fenerbahçe? TFF'nin tüm çabalarına rağmen ne şampiyon olabildi, nede kupayı alabildi, zaten Aykut hoca da görevde iken görevine son verilen teknik direktör olarak Fenerbahçe tarihine geçecek gibi görünüyor. Kağıt üstünde teknik direktör Aykut Kocaman ama Fenerbahçe güncel listesinde bir başkası görünüyor. Daha sezon bitmeden Fenerbahçe tarafından Aykut Kocamana yapılan bu kocaman ayıp Türk spor kamu oyuna nasıl açıklanacak çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • Sefa 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kupasında, maça çıkmama eylemi sizi bu milletin kalbinde aşağılara düşürmüştür. Bu saatten sonra Beşiktaş'ın Türkiye'yi temsilen uluslararası bir maça çıkmasını uygun bulmuyorum.
    Cevapla
  • gonyalo 5 yıl önce Şikayet Et
    tmm fenerli olur sen yeterki iste.... !
    Cevapla
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    Maça çıkmamak; dik duruştur ve takdire şayan bir davranıştır. Kafa göz yaranların masa başında kazanmalarına isyandır. Türk Milletinin gözünda yücelmiştir BEŞİKTAŞ.
    Cevapla
  • ahmet terzi 5 yıl önce Şikayet Et
    tam tersi hak arayışları gözümüzde değerlerini yükseltti.
    Cevapla
  • kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan tam tersi
    Cevapla
  • Iman 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceyle ugrasmaktan ligi unuttunuz.
    Cevapla
  • Cem 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet o yüzden fenerbahçe haberlerinden burnunuzu kaldıramiyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkandayiz hocam insallah gelecek yil daha iyi oluruz.
    Cevapla
  • EneXDlAn 5 yıl önce Şikayet Et
    maç 1-0 iken osmanlının verilmeyen penaltısından neden bahsetmiyorsun.
    Cevapla
  • köyün hocası 5 yıl önce Şikayet Et
    TİTİ nin kırmızı kartınımı diyorsun?? Aykuta sor!..
    Cevapla
  • Maltepeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut yapıo o hakem işlerini karıştırdın sen.
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde hangi pozisyon birincisi sen Osmanlıspor seyircisi degilsilsin en önemlisi germek istiyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle