Beşiktaş'tan 11 sayfalık savunma!

Beşiktaş Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 5 maç ceza verilen Ricardo Quaresma için Tahkim Kurulu'na resmi olarak itiraz etti.

Beşiktaş'tan 11 sayfalık savunma!
Beşiktaş'tan 11 sayfalık savunma!
GİRİŞ 07.03.2018 12:46 GÜNCELLEME 07.03.2018 12:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

11 sayfa olarak yapılan itiraz dilekçesinde Quaresma'ya ceza verilmesine sebep olan pozisyon tüm ayrıntıları ile saniye saniye anlatılırken,pozisyonun içinde yer alan Mehmet Ekici ve Josef De Souza'nın ceza almadığına dikkat çekildi.

Dilekçede PFDK tarafından verilen karar incelendiğinde Quaresma'nın rakip takım oyuncuları tarafından 'haksız olarak fiziki müdahele yoluyla tahrik' edildiğinin doğrulandığına da vurgu yapılırken duruşmalı savunma talep edildi.

Beşiktaş'ın yaptığı savunmanın en can alıcı noktası ise Quaresma'ya verilen cezanın tamamen iptal edilmesi ve kabul edilmemesi halinde de 1 maça düşürülmesi olarak göze çarpıyor.Siyah beyazlıların Tahkim Kurulu’ndan diğer istekleri ise önceki maddelerde istenilen kaldırma ve 1 maça düşürme seçeneğinin kabul görmemesi halinde indirim yapılarak ileri bir tarihe ertelenmesi isteği.

YORUMLAR 5
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bn bjk li olarak sölüyorum suçu kendinde arasın bjk yönetimi verin bavulu eline gönderin gitsin dua edin bu kadarla kurtardınız
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Ceza ise cezayı gerektiriyor eyvAllah lakin olayın içindeki tahrik ettiklerini pfdk nin da kabul ettigi ikili cezasiz kaliyorsa işte buna karsiyiz.
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    bunu savunmayın FB fark yiyecekken KIRMIZIYI severler portekize gitsin hemen
    Cevapla
  • kral çıplak 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar haklı sen o kadar maçta tekme tokat herkese dal hiç kırmızı görme fener maçında yapınca gör olacak şey değil fener maçının ne ayrıcalığı var adam her maç yaptığı gibi davrandı nerden çıktı bu kırmızı kart şimdi
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşına saldıran adamı ittirene 3 maç ceza, rakibine fiili dirsek, ardından rakibe yumruk 5 maç ceza, tüpçu bjk baskanıyken yapamadığı hizmeti tff baskanıyken yapıyor. dünyanın hangi ülkesinde olursanız olun bu fiilin cezası minimum 9 maçtır ama gs maçına yetissin diye kurnazlık yapmışlar.
    Cevapla