Beşiktaş'tan Quaresma kararı sonrası flaş karar

Beşiktaş, 5 resmi müsabakadan men ve 22 bin TL para cezası alan Quaresma için Tahkim Kurulu'na gidiyor.

Beşiktaş'tan Quaresma kararı sonrası flaş karar
Beşiktaş'tan Quaresma kararı sonrası flaş karar
GİRİŞ 06.03.2018 17:27 GÜNCELLEME 07.03.2018 10:10
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki olaylardan dolayı 43'üncü ve 44'üncü maddeler olmak üzere 2 ayrı maddeden disiplin kuruluna sevk edilen Ricardo Quaresma'ya 5 resmi müsabakadan men ve 22 bin TL para cezası verdi.

Quaresma'ya verilen cezayı fazla bulan siyah-beyazlı yönetim, Tahkim Kurulu'na başvurmaya hazırlanıyor.

Cezasının ilk maçını dün akşam oynanan Trabzonspor maçında çeken Ricardo Quaresma, Tahkim Kurulu'ndan indirim almaz ise Beşiktaş'ın Süper Lig'de oynayacağı Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe maçlarında oynayamayacak. Portekizli yıldız, 29'uncu haftadaki Teleset Mobilya Akhisarspor maçıyla birlikte sahalara geri dönecek. Quaresma ayrıca, takımının Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçına da yetişecek.

YORUMLAR 28
  • BJK lı 6 yıl önce Şikayet Et
    ben bir beşiktaşlı olarak verilen cezaya itirazım yok.Quaresma gibi profesyonel bir futbolcu bunu yapmıyacak arkadaş.Ancak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sadece BJK li futbolculara ceza vermesine karşıyım.Canere 6 maç caza veripte , Fernandao ya sadece 2 maç,emre belezoğluna hiç vermemesine mehmet ekci ve josef e verilmemesine karşıyız.adalet sağlıyacaksan tüm takımlara karşı adil olman lazım.bazı arkadaşlar tüpçüden bahsediyorlar BJK nın tüpçü döneminden çektiği kadar hiç bir federasyon başkanından çekmemiştir
    Cevapla
  • Reiss 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliyim ama şu a bjk yi daha çok beğeniyorum. quaresmanın futbolunu da beğeniyorum. Fakat bu sene özellikle, kasti tekme attığı bir çok futbolcu var. Sanırım 6 olması lazım. en son valbuenaya atmıştı. hep sarı ile yırttı onlardan. Şenol Güneş bence sussun. Bu adamın o cezaları da alıp 15 maç ceza alması lazım
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ceza düşmez düşerse tüpçüde düşer malum her ile doğal gaz gidiyor artik tüp satişi yok terimede borçlu ondan bundan bu ödemeler yapilcak
    Cevapla
  • ÖZGÜR 6 yıl önce Şikayet Et
    geçmişte hakedip de alamadığı cezalara sayın siz onu beşikatşlılar ...
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizin geçmişte yaptığınız çirkeflikler satın aldığınız maçlar çaldığınız şampiyonlular nolacak?
    Cevapla
  • Reiss 6 yıl önce Şikayet Et
    Kartal kardeş q7 nin 4-5 tane sağlam tekmesi var. en son valbuenaya yaptı. arkadan gidip direk tekme attı sarı kart ile yırttı.
    Cevapla
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette bizden fazla ceza alan varmı cahıll
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen gecmişle yaşiyosunda madem geçmişteki takibinin maçlarını izle yeter yeniye ne gerek var
    Cevapla
  • Süheyl 6 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş yorumlara bakıyorum inanamıyorum. Adalet duygusu bitmiş insanlarda bu kadar tarafgirlik olmaz . 8 maç ceza alsın diyen mi, ceza az diyen mi . Fenev bahçede Mehmet ekici ve josefe ceza yok. Ulan bu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu maçı sonra da mı izlemiyor. Açık tahrik var. Geçen senede aynısını yaptılar. Resmen Planlı. Görüntüler ayan beyan oratada. Resmen Feneri tutuyorlar bu kadar haksızlık olamaz.
    Cevapla
  • Sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    önce Fenerbahçe demeyi ögren sonra yorum yap sen Maraba
    Cevapla
  • Gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık var beşiktaşa karrşı. Ben olsam videolarla beraber verilen cezaları gider UefA ve fifaya şikayet ederim tffyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle