Canlı yayında açıkladı! 'Bonservisini...'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de canlı yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında açıkladı! 'Bonservisini...'
Canlı yayında açıkladı! 'Bonservisini...'
GİRİŞ 11.02.2018 09:43 GÜNCELLEME 11.02.2018 09:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fikret Orman yaptığı açıklamada;

Biz ülkemizde rahat yaşayalım diye evlatlarımız canını veriyorlar ama inşallah terör illetinden kurtulacağız. Beşiktaş kuvvetli bir takım ve kuvettli bir kadroya sahip, seyircisiyle bütünleşince de coştuğunu söyleyebiliriz. Karabükspor sıkıntılı bir durumda, onlara Allah yardım etsin. Sonuçta bu maç sona erdi, daha çok maçımız var. İşler yolunda gidiyor, umarım sorun yaşamayacağız.

 

 

Bir seçme şansım olsa; lig şampiyonluğunu, kupa şampiyonluğunu ve Bayern Münih'i elemek isterim. Ben bütün her yerde şampiyon olmayı istiyorum ama böyle seçme bir şansımız yok. Ben Bayern Münih'i elemek konusunda hayaller kurmuyorum, eleyeceğimize inanıyorum. Biz Beşiktaş gibi oynayabilirsek neden elemeyelim? Biz o ligin 2. takımı Leipzig'i içeride dışarıda mağlup etmeyi başardık. Neden aynı şeyi  yapıp Bayern Münih'i de elemeyelim?

"Talisca'nın bonservisini almak için çalışmalarımızı yapıyoruz"

Beşiktaş bu sene şampiyon olmak istiyor, markamız için gelirlerimiz için önemli ama Avrupa'da başarılı olursak bilinirliğimiz de artıyor, bunu da yine çok önemsiyoruz. Talisca sevdiğimiz ve çok karakterli bir oyuncumuz, onunla oynamaktan çok mutluyuz ama kulüplerimizin finansal problemleri var ve bizim de var. Bir yandan Kulüpler Birliği'nde bu durumu nasıl çözeriz diye çalışıyoruz. Talisca'nın bonservisini almak için çalışmalarımızı yapıyoruz.

"Negredo'nun bir şanssızlığı var"

Bizim oyuncularımızdan kime teklif gelirse gelsin biz değerlendirmeye alırız, burada fiyatlar çok önemli. Negredo bizim değerli bir oyuncumuz ama kendisinin bir şanssızlığı var. Kalbi temiz bir oyuncu, başarılı olacağına inanıyoruz. Vagner Love, bizim direkt katkı alabileceğimiz bir oyuncu, çok büyük bir futbolcu. Attığı gol ofsayt gibi gözükse de, o vuruşu yapması onun ne kadar büyük bir futbolcu olduğunun göstergesi. Ben maçı izlediğim sırada ofsayt olarak gördüm golü. dedi.

YORUMLAR 5
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    Utançla yazıyorum ama tuhaf olan şu ki gururla yazıyom bonservisi kesinlikle alınmalı ( anlayan anladı ) :)
    Cevapla
  • zeki genc 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikret galiba sen Bayer'in Leipzing önünde 18 puanlık farkla lider olduğunu unuttun
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu zekanı gençliğine veriyom sende bunun futbol olduğunu ve bu tür cümlelerin saçma olduğunu unuttun
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    yardım kampanyası başlatalım herkes tineri bırakıp parasını kulübe versin.
    Cevapla
  • dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    maç 0-0 iken o golü atıp 1-0 yendikten sonra ofsayt dermiydin acaba
    Cevapla