Fikret Orman: Maç ertelensin

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yoğun fikstür nedeniyle bazı maçların ertelenmesi için TFF'ye çağrıda bulundu.

Fikret Orman: Maç ertelensin
Fikret Orman: Maç ertelensin
GİRİŞ 09.02.2018 19:00 GÜNCELLEME 09.02.2018 19:58
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan TFF'ye çağrı! İzmir'de gerçekleştirilen Kartal Yuvası mağazası açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yoğun fikstürden dolayı Şenol Güneş'in yapmış olduğu açıklamaların hatırlatılması üzerine Orman, "Yoğun bir fikstür oldu. Bayern Münih maçları, Fenerbahçe maçları geliyor sonra. Trabzon, Başakşehir falan... 18 Mart'a kadar inanılmaz yoğun bir tempo var. Beşiktaş'ın güçlü bir kadrosu var ama buraları biraz dengelemeleri lazım. Bana soruyorsanız bazı maçların tehir edilmesi lazım, özellikle kupa maçlarıyla alakalı. Beşiktaş Türkiye'nin Avrupa'daki yüzü, biz bu ülkeyi temsil ediyoruz. Birazcık da o konuyla ilgili bize tolerans değil de, yardım edilmesi lazım. Fenerbahçe ile bu konuyla ilgili görüşmedik, gerekirse görüşürüz." ifadelerini kullandı.

 

 

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN ZORLU FİKSTÜRÜ

20 Şubat Salı: Bayern Münih-Beşiktaş

25 Şubat Pazar: Beşiktaş-Fenerbahçe (Lig)

28 Şubat Çarşamba: Beşiktaş-Fenerbahçe (Türkiye Kupası)

4 Mart Pazar: Trabzonspor-Beşiktaş

11 Mart Pazar: Beşiktaş-Gençlerbirliği

14 Mart Çarşamba: Beşiktaş-Bayern Münih

18 Mart Pazar: Başakşehir-Beşiktaş

YORUMLAR 84
  • Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne ertelenecek yeri geldimi turkiyenin en iyi takimi besiktas diyosunuz simdi ne oldu. Acaba arka arkaya karabuk antalya osmanlispor yani alt tarafta olanlarla karsilassaydiniz yine erteleyin mi diyecektiniz birazcik onurlu olun basaksehirin fenerin ne gunahi var zorlaniyorsaniz bazi maclara yedek oyuncularla cikin arkadas kadro derinligi en iyi olan kulup besiktas madem oyle gosterin bize kadro derinligini
    Cevapla
  • gopasali 6 yıl önce Şikayet Et
    süt kupası maçlarını neden ertelemek ister sn.fikret orman
    Cevapla
  • Jjjbjj 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs avrupada kupa aldığı yıl her maçı öncesi ertelenmişti
    Cevapla
  • vatan hasreti 6 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bjk fb gs düşünmeyin bu ülke puanı için önemli ben gs li olarak avrupa da Türkiye derim ve haklı buluyorum ertelensin
    Cevapla
  • Ayyıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Hani demiştin ya başkan süt kupası!!! Ne şiş yansın ne kebap kusura bakma ama şişde yanacak kebapta :)) Kıyaslama için değil ama Barcelona yılda kaç maç yapıyor bakın!!! İngiltere Premier ligdeki takımlar kaç günde maç yapıyor bir bakın? Eyyamcılığa gerek yok sayın başkan çıkın oynayın!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle