Beşiktaş'tan yeni proje! 'Rabona'

Bugün tanıtımı yapılacak ‘Rabona’ adı verilen proje kapsamında, Türkiye ve Almanya’da genç oyuncular tespit edilip, siyah-beyazlı kulübün altyapısına kazandırılacak.

Beşiktaş'tan yeni proje! 'Rabona'
Beşiktaş'tan yeni proje! 'Rabona'
GİRİŞ 08.02.2018 12:26 GÜNCELLEME 08.02.2018 12:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Genç yetenekleri bulup, hem siyah-beyazlı renklere hem de Türk futboluna kazandırmayı amaçlayan Beşiktaş, birçok konuda iş birliğine gittiği Vodafone ile yeni bir projeye daha imza atacak. 'Rabona' (Ayağını, diğer ayağının arkasından dolandırarak yapılan vuruş) adı verilen proje, bugün başkan Fikret Orman, kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak, Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcuların katılımıyla tanıtılacak.

Detaylara gelince; 6-15 yaş arası adaylardan Quaresma, Atiba ve Oğuzhan'ın yaptığı hareketlerin tekrarlanması istenecek. Genç yetenekler, çektikleri görüntülerini proje kapsamındaoluşturulan sisteme yükleyecekler. Beşiktaş Futbol Akademileri Sportif Direktörü Gökhan Keskin ve ekibi, elde edilen görüntüleri tek tek izleyecek. Çeşitli illerden belirlenen futbolcu adayları, yaş gruplarına göre İstanbul'da son bir elemeden geçirilecekler. Futbol adına gelecek vadeden isimler belirlenip, Beşiktaş'ın altyapısına yerleştirilecek. Türkiye ve Almanya'yı kapsayan proje sayesinde 1 milyona yakın etkileşim, yani aday başvurusu bekleniyor.(Sabah)

YORUMLAR 7
  • spesifik 6 yıl önce Şikayet Et
    bence herkes istedigi futbolcunun hareketini tekrarlayabilir. veya kendi hareketlerini gosterebilir.
    Cevapla
  • DOĞUKAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim kardeşimi de alın alt yapınıza 8 yaşında .tamda futbolculuk hayali var.
    Cevapla
  • Hakan ERASLAN 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam isi biliyor gelecege yatirim
    Cevapla
  • Bir bilen 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Beşiktaş için değil tüm kulüpler için alt yapilarda torpil olduğu müddetçe boşa kürek cekiyorsunuz 14 -15-16-17 yaşlarında ne messiler ne ronaldolar var ama sırf torpil yada dayısı olmadığı için kaybolup ziyan oluyor.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle ozzi ..,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle