Göztepeli Demba Ba'dan Beşiktaş'a mesaj

Trabzonspor deplasmanında ilk kez Göztepe forması giyen yeni transfer Demba Ba, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Göztepeli Demba Ba'dan Beşiktaş'a mesaj
Göztepeli Demba Ba'dan Beşiktaş'a mesaj
GİRİŞ 05.02.2018 22:45 GÜNCELLEME 05.02.2018 23:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Göztepe'nin yeni transferi Demba Ba, Trabzonspor maçının ikinci yarısında ilk kez Göztepe forması giyerken başarılı bir performans sergiledi. Ba, karşılaşmanın ardından soruları yanıtladı. 

Fizik olarak iyiye gittiğini belirten Demba Ba, ''Fiziksel olarak her geçen gün daha iyiye gidiyorum, bunu hissedebiliyorum. Allah'ın izniyle yakın zamanda %100'e ulaşacağım. Bugün oynamak benim için çok önemliydi. Kendimi iyi hissediyorum. İlk yarıda tek forvet oynadık, ikinci yarıda çift forvet oynadık. Trabzonspor çok iyi oynadı, gol atmak çok istediler. Buradan 1 puan ile döndüğümüz için mutluyuz çünkü Trabzon zor bir deplasman'' sözlerini kullandı. 

 

 

BEŞİKTAŞ'A MESAJ

Eski takımı Beşiktaş hakkında da konuşan Senegalli golcü, ''Beşiktaş taraftarının bana olan sevgisini biliyorum her zaman. Onlar da benim onlara karşı olan sevgimi biliyorlar. Beşiktaş, benim her zaman kalbimde yer alan bir takım. Bazı taraftarlar, benim Beşiktaş'ta olmadığım için üzülüyor olabilir ama sonuçta futbol bu. Göztepe taraftarlarının henüz benim adıma bestelediği şarkıları duymadım ama Göztepe taraftarları önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum"

YORUMLAR 4
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    şu adami alamadiniz ya birsey demiyorum size
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki unutmayacağız seni Ba :)
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde seni seviyoz Ba , başarılar Göztepe forması altında. Madida , Amokachi , Ba ve Abu hepiniz süperdiniz gara oğlanlar :)
    Cevapla
  • Bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    Pascal ı unutma
    Cevapla