Talisca'dan sürpriz karar! Yönetime bizzat iletti

Ligin ikinci yarısı başlar başlamaz iki maçta attığı dört golle Beşiktaş'ı zirve yarışında tutan Anderson Talisca sezon ortasında bir yere gönderilmeyecek. Talisca da, Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti olmadığını, bizzat yönetime iletti.

Talisca'dan sürpriz karar! Yönetime bizzat iletti
Talisca'dan sürpriz karar! Yönetime bizzat iletti
GİRİŞ 28.01.2018 10:11 GÜNCELLEME 28.01.2018 10:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Talisca'yı sezon sonuna kadar tutma kararı aldı. Benfica kaynaklı çıkan transfer haberlerine kulak tıkayan Beşiktaş Yönetimi, olası bir transferden gelebilecek paranın, şampiyonluğun yerini tutmayacağını dile getirdi.

Talisca kalmak istiyor

Ligin ilk yarısına göre daha iyi oynamaya başlayan ve savunmaya da yardım etmesi dikkatlerden kaçmayan Talisca da, Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti olmadığını, bizzat yönetime iletti. Tam aksine, uzun yıllar siyah - beyazlı formayı giymek istediğini de belirten Brezilyalı futbolcunun, bonservisinin Benfica'dan alınmasını da istediği ortaya çıktı.

Benfica ile masaya oturulacak

Bayern Münih ile oynanacak olan iki maçta da forma giyme ihtimalinin yüksek olması sebebiyle Çin'e gitmeye soğuk bakan Talisca için, Beşiktaş Yönetimi'nin sezon sonunu beklemeden kulübü Benfica ile masaya oturacağı belirtildi. Takımın yaş olarak ileride olması nedeniyle, böylesine genç yetenekleri kaybetmek istemeyen başkan Fikret Orman'ın, sezon sonunda kadrodaki isimlerden birini satarak, Talisca'nın parasını çıkarmaya çalışacağı öğrenildi.

Baldırda gerilme

Öte yandan hem Antalyaspor hem de Kasımpaşa maçlarında attığı dört golle tüm dikkatleri üzerine çeken Talisca'nın tedavisine başlandı. Sağ üst baldırında hafif gerilme olduğu tespit edilen Brezilyalı oyuncunun, Bursaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 9
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar saçma kalmak istiyormuş. Kalmak isteyen Adam gidip Benfica ile sözleşme uzatmaz. Geçin bu işleri, BJK bu sezondan sonra Talisca yı rüyasında görür.
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında talisca ya gitsin hiçde üzülmem gerçek beşiktaşlılığımı da kaybetmem demiştim ama bana bu utancı yaşattığı için asla üzülmedim aksine gerçekten çok mutluyum :))
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet biraz öyle oldu Selim :))))))
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim dediğime geldin yani Ayşe :)
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah ayşe
    Cevapla
  • Kasım 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ta kırık çok satsın üç beş kırık alsın taliskayı ne yapacak o kırıkları oynatmıyor bişe etmiyor bari versin başka takımda belki oynarlar
    Cevapla
  • volcano 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle devam ederse 100 milyon Euro,biran önce 20 milyon verip bonservisi ni almasi gerek Beşiktaşimin.
    Cevapla
  • Babakartal44 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaç para ulan bi talisca..
    Cevapla
  • Afyon üni 6 yıl önce Şikayet Et
    Talisca ne kadar para bilemem ama bu adam bu takımdan gitmemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle