...Ve Cenk Tosun Everton'da!

Beşiktaş, Cenk Tosun için Everton ile 27 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı.

...Ve Cenk Tosun Everton'da!
...Ve Cenk Tosun Everton'da!
GİRİŞ 04.01.2018 12:48 GÜNCELLEME 06.01.2018 19:04
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Yapılan sıkı pazarlık sonrası taraflar 27 milyon Euro'da anlaşma sağladı. Bu akşam Liverpool'a gidecek Cenk Tosun, yarın sağlık kontrolünden geçecek ve kendisini 4.5 yıllığına Everton'a bağlayacak sözleşmeye imza atacak. 

Transfer için resmi açıklama ise kısa süre içerisinde yapılacak.

25+2 MİLYON EURO

Everton, transfer ücretinin 25 milyon Euro'sunu peşin ödeyecek. Kalan 2 milyon Euro'su milli oyuncunun performansına bağlı olarak ödenecek. 

3 yıl önce Gaziantep'ten bedelsiz gelen Cenk Tosun, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle adından söz ettirirken; Türk futbol tarihine de geçti. 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon başında Roma'ya 15 milyon Euro'ya giden Cengiz Ünder'i geçti ve Türkiye'den en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan oyuncu oldu. 

EVERTON MENAJERİ AÇIKLADI

Konuyla ilgili konuşan Everton menajeri Sam Allardyce; "Cenk Tosun için anlaşmaya vardık. Kişisel konuları konuşuyoruz. Resmiyete dökersek yarın Liverpool maçında kadroda olabilir. Cenk de bu transferi çok istedi. Cenk Tosun'un üzerinde çok büyük bir baskı var, bu baskıyı kısa sürede kırabileceğini umuyorum" dedi.

YORUMLAR 62
  • hacıoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun cenk..Ben fenerbahçeliyim ama seninle gurur duyuyoruz.
    Cevapla
  • alie 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Tosun adına çok sevindim. Bu çocuk çok mütevazi ve efendi bir kişiliğe sahip. Azmi ile çalışrak kendi çıtasını yükseltip marka değerini attırdı. Hem klubüne hemde Türk futboluna katkı sağladı. Futbolu takip edenlerde Premier lig gibi bir ligde Cenk'in neler yapabileceğini az biraz kestirebiliyordur. Allah yolunu açık etsin güzel kardeşim.
    Cevapla
  • TheAzxtech 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu sene tökezleyebilir. Cenk iyi golcüydü gönderilmemesi lazımdı. Ya da Cenk'i aratmayacak golcü almaları lazım.
    Cevapla
  • Huseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadasim Inglizler £27 ml deyorlar bizim medya bunun eksine hayla euro deyor
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle Tosun paşa Allah yolunu açık etsin çok başarılı olacağına inancımız tam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle