Fikret Orman'dan kuraya ilk yorum!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar ligi son 16 turundaki Bayern Münih eşleşmesini değerlendirdi.

Fikret Orman'dan kuraya ilk yorum!
Fikret Orman'dan kuraya ilk yorum!
GİRİŞ 11.12.2017 14:39 GÜNCELLEME 11.12.2017 16:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fikret Orman kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada, "Bayern tabii ki zor bir rakip ama biz de çantada keklik değiliz. Zevkli, rekabeti yüksek maçlar oynanacak. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzde 2.5 ay kadar bir zaman var. Bu süreci iyi değerlendirip iyi bir hazırlık yapacağız. Hayırlısı olsun. Bayern Münih'in mutlu olması lazım büyük bir kulüple oynayacağı için." dedi.

- Ürkmezgil: "Biraz zor kura çekmiş olduk"

Siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise zor bir kura çektiklerini ancak Beşiktaş olarak her zaman zoru başardıklarını dile getirdi.

Bayern Münih'in gücüne dikkati çeken Ürkmezgil, "Real Madrid, Bayern Münih ve birkaç takım biraz daha güçlü takımlar. Basel, Sevilla çıksaydı daha iyi olurdu. Biraz zor kura çekmiş olduk." şeklinde konuştu.

Turun zorluğuna rağmen takıma çok güvendiklerini vurgulayan Ürkmezgil, şunları kaydetti:

"Beşiktaş, gruptan çıkış şekline baktığımız zaman hep zoru seviyor. Biz de herkesin korkulu rüyasıyız. Beşiktaş'ın aldığı ilkler, yenilmeden lider çıkması, bütün bunlar Beşiktaş'ın zoru başardığını gösteriyor. Bayern Münih maçı zor olacak ancak eskilerde olduğu gibi 'aman Real Madrid çıktı, Liverpool çıktı, Bayern çıktı' gibi bir endişemiz yok. Camiada da olmadığını düşünüyorum. Çıkar topumuzu oynarız, inşallah turu geçeriz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • Ramazan koç 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak gorur doyuyurum besiktasimizla biz değil onlar bizden korksun ne bayern munuh ne rel Madrid nede barcelona hiç fark etmez biz inanıyoruz sende inan buna güçünde var yüreğinde inşallah başaracaksın göster beşiktaş'ın gücünü her kese Eminim ki maç günü hep beraber tür senicini paylaşacağız şimdiden başarılar Beşiktaşımızla
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir GS'liyim ve senin yazdiklarinin altina imzami atarim.
    Cevapla
  • Bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye zorunuza gidiyor bjk çekmiyor sunuz ben bir bjk li olarak Avrupa'da hangi Türk takımı olsa desteklerim
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Maç oynanmadan kazanılmıyor. Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi performansı o kadarda çantada keklik bir takım olmadığının en büyük kanıtıydı. Bayern Münihin grubunda PSG hariç Andarleyt ve Celtik kesinlikle bir Porto ve Monako kadar güçlü olamazlar. Beşiktaş'ın grubu kesinlikle Bayernin grubundan PSG hariç daha kuvvetliydi. Ama Beşiktaş favori olarak gösterilen Porto ve Monaco'yu geride bırakarak grubunu lider olarak tamamladı. Tamam kabul grup maçları ölçü olamaz ama Beşiktaş'ta öyle yabana atılacak bir takım olmadığını kanıtladı. Eğer Beşiktaş isimden çekinmese Bayerni eleyemezse bile çok zorlayacağını tahmin ediyorum.
    Cevapla
  • Naci bayram çelik 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara baktim çok üzüldüm bir galatasarayli olarak beşiktaşin turu atlayacağına gönülden inaniyorum elbette besiktas büyük takım.
    Cevapla
  • Ercam 6 yıl önce Şikayet Et
    Elinden gelenin en iyisini yap bjk..grubunda lider olman cok takimin hayali...bunu basardin artik seneye sampiyonlar liginde oynayan turk takimlari bu sevyede devam etmeli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle