Beşiktaş Türkiye Kupası'nda avantaj peşinde!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında yarın TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor karşısında avantaj arayacak.

Beşiktaş Türkiye Kupası'nda avantaj peşinde!
Beşiktaş Türkiye Kupası'nda avantaj peşinde!
GİRİŞ 27.11.2017 09:53 GÜNCELLEME 27.11.2017 09:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı ekip, 5. turun ilk mücadelesinde Grandmedical Manisaspor'u konuk edecek. İki takım arasındaki karşılaşma, saat 14.30'da Vodafone Park'ta oynanacak. Maçı, hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Süper Lig'de son 2 haftada puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek 14. haftada Galatasaray ile yapacağı karşılaşma için moral arayacak.

Vodafone Park'ta son 5 maçta galibiyet alamayan siyah-beyazlı takım, rakibine üstünlük kurarak bu kötü seriyi de sonlandırmaya çalışacak. Dolmabahçe'deki lig maçlarında Trabzonspor (2-2), Medipol Başakşehir (1-1) ve Teleset Mobilya Akhisarspor (0-0) ile berabere kalan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco ve Porto karşılaşmalarından da 1-1'lik skorlarla ayrıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, ligde ve Avrupa'da fazla süre vermediği oyuncuları yarınki kupa mücadelesinde görevlendirmesi bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon evinde Fenerbahçe ile yaptığı ve 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada yaşanan saha olayları nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı ekip, bu nedenle Grandmedical Manisaspor karşısında taraftarlarından yoksun mücadele edecek.

Beşiktaş ile Grandmedical Manisaspor arasındaki 5. tur rövanş maçı ise Manisa'da oynanacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    süt kupası bu
    Cevapla