İngiltere'de Mesut Özil - Oğuzhan Özyakup anketi!

İngiliz basını, Arsenal'in gündemindeki Oğuzhan Özyakup ile sezon sonunda Londra temsilcisinden ayrılması beklenen Mesut Özil'i kıyasladı.

İngiltere'de Mesut Özil - Oğuzhan Özyakup anketi!
İngiltere'de Mesut Özil - Oğuzhan Özyakup anketi!
GİRİŞ 12.11.2017 22:42 GÜNCELLEME 13.11.2017 10:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta son 3 sezondaki performansıyla Avrupa'nın da dikkatini çeken isimlerden Oğuzhan Özyakup için İngiltere'de bir anket başlatıldı.

Marsilya'nın yanı sıra Arsenal'in de gündeminde yer alan Oğuzhan Özyakup'u İngilizler sezon sonunda Arsenal'den ayrılması beklenen Mesut Özil ile kıyasladı.

İngiliz basınında yer alan ankette 'Mesut Özil'in yerine Oğuzhan Özyakup doğru isim mi?' şeklinde bir soru soruldu. Ankete katılanlar %42'si Oğuzhan için 'Doğru isim' derken, %58'i 'Hayır' yanıtını verdi.

İşte İngiliz basınındaki Oğuzhan - Mesut Özil anketinin sonucu...

FİKRET ORMAN: ''OĞUZHAN'IN TALİPLERİ VAR''

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yaptığı açıklamada Oğuzhan Özyakup'un talipleri olduğunu söyledi. Orman yaptığı açıklamada ''Cenk'in de Oğuzhan ve Tolgay'ın da talipleri var. Ancak öyle iyi çocuklar ki... Hepsi pırlanta gibi. Satmaya kıyamam'' ifadelerini kullandı.

2008'de Alkmaar'dan Arsenal altyapısına katılan Oğuzhan, 2012'de Beşiktaş'a transfer olmuştu. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Beşiktaş formasıyla 13 resmi maçta 2 gole imza attı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    eğri oturup doğru konuşalım mesut 10 tane oğuzhan eder
    Cevapla
  • Ayazagalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Gorduk milli macta.gidenleride goruyoruz.bunlar hayatinda top gormemis.bukadar sisirmeyin.onlarada bizede zarar veriyorsunuz
    Cevapla
  • sahbaz40 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla Fikret Başkan Pırlanta gibi dediği herkesi satar.Onların pırlanta gibi olmaları da onların değerinden(fiyatından)ileri gelir.
    Cevapla
  • evet inşallah 6 yıl önce Şikayet Et
    20-25 milyon verilirse satılsın
    Cevapla
  • Galatasaray 6 yıl önce Şikayet Et
    daha neler
    Cevapla
  • Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede 20 milyonluk futbolcu varmi.?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle