İngilizler transferi duyurdu! 'Anlaşma sağlandı'

Manchester United'ın Belçikalı orta saha oyuncusu Marouane Fellaini'nin 10 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

İngilizler transferi duyurdu! 'Anlaşma sağlandı'
İngilizler transferi duyurdu! 'Anlaşma sağlandı'
GİRİŞ 12.11.2017 15:20 GÜNCELLEME 12.11.2017 15:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ocak ayı transfer dönemi yaklaştıkça iddialar da ardı ardına gelmeye başladı. Son iddia ise İngiltere'den... İngiliz Mirror'da yer alan habere göre; Jose Mourinho, Shakhtar Donetsk'li Fred'i kadrosuna katmak için Marouane Fellaini'yle yolları ayırma kararı aldı ve Kırmızı Şeytanlar, Beşiktaş ile 10 milyon euroluk bedel karşılığında anlaşma sağladı. 

"Mourinho, ayrılacağı için övdü!"

Haberde, Manchester United'ın son Chelsea mağlubiyetinden sonra Portekizli menajer Mourinho'nun Fellaini'ye maç sonu övgüler yağdırdığı bu sözlerin ise Belçikalı orta sahanın takımdan ayrılacak olması sebebiyle söylendiği yazıldı.

Bu sezon toplamda 9 maçta forma giyen ve 4 gol, 1 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi Temmuz ayında sona eriyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 9
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna gidenmi var alur yedek
    Cevapla
  • adsız 6 yıl önce Şikayet Et
    baskan bu kadar para vermez
    Cevapla
  • aligur 6 yıl önce Şikayet Et
    baskan anlasmayi şimdi yapar temmuzda kampa getirir, Vida misali, bedevaya gelecek, Fiko baskan bahsedilen parayı verseydi Abubakar'a verirdi, Taliska'nin bonservisini alırdı:)
    Cevapla
  • kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    10 miyon afrika doları dır o.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Baskan bunu 3 milyona bitirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle