Tolgay: Bireysel hatadan gol yedik!

Beşiktaş'ın orta saha oyuncularından Tolgay Arslan, Monaco ile 1-1 berabere kaldıkları Şampiyonlar Ligi maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tolgay: Bireysel hatadan gol yedik!
Tolgay: Bireysel hatadan gol yedik!
GİRİŞ 01.11.2017 22:26 GÜNCELLEME 01.11.2017 22:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sonucu değerlendiren Tolgay Arslan, "Maça bakarsak, istediğimiz sonuç değil. Ancak kötü de sonuç değil. İlk yarı sonunda bireysel hatadan gol yedik. Sonra toparladık. Son bölümde daha akıllı oynamalıydık. 1-1 kötü sonuç değil ama Monaco artık bizi geçemez" dedi.

"OYUNDAN ÇIKTIM ÇÜNKÜ..."

Son dönemde 11'de daha fazla oynaması hakkında görüşü istenen Tolgay Arslan, "Kadro seçimi hocanın kararı. Bir oyuncu sürekli oynarsa, özgüven topluyor. Yavaş yavaş yüzde 100'e ulaşmaya çalışıyorum. Bir darbe yedim ama pek yürüyemiyorum. Ağrı artmasaydı oyunda kalacaktım ama ağrım arttı. Bir top kaptırdım ve o anda hissettim devam edemeyeceğimi. MR çekilecek, umarım Pazar günü oynarım." diye konuştu.

Süper Lig hakkında da konuşan siyah-beyazlı futbolcu "Ligde seri yakalamamız lazım. İzmir'de bizi zor bir maç bekliyor. Monaco maçında da gördük ki takım olarak iyi oynarsak, tek rakibimiz kendimiz oluruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • er meydanı 6 yıl önce Şikayet Et
    Quaresma nin bencilligi yine had safadaydi...
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru , maçın en iyilerinden Adrianonun orta sahada gereksiz top kaybından golu yedik rakib organize gelmedi.
    Cevapla
  • Musti 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaleye şut yok, 4 gol daha atılırdı bencillikten maç gitti yazık.
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Umarım oynar pazar gunu
    Cevapla