Caner Erkin'e rekor ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Beşiktaşlı Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi.

Caner Erkin'e rekor ceza!
Caner Erkin'e rekor ceza!
GİRİŞ 26.10.2017 17:27 GÜNCELLEME 27.10.2017 09:16
Bu Habere 164 Yorum Yapılmış

TFF Disiplin Kurulu Beşiktaşlı Caner Erkin'e Başakşehir maçındaki hareketlerinden dolayı 6 maç ceza verdi. Caner Erkin ligde Alanyaspor, Göztepe, TM Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ve Kayserispor maçlarıyla; kupada 5. kademe ilk maçında takımını yalnız bırakacak. 

Beşiktaş-Başakşehir maçındaki hareketlerinden dolayı sportmenliğe aykırı hareket ve hakaret gerekçeleriyle 36 ve 41. maddeler uyarınca Disiplin Kurulu'na sevk edilen Caner Erkin'e hakaretten 4, sportmenliğe aykırı hareketten 2 maç men cezası verdi. Caner ayrıca 43 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı. 

Galatasaray'a 250 bin TL ceza

Galatasaray-Fenerbahçe maçında yardımcı hakem Tarık Ongun'un başına isabet edip yaralanmasına yol açan yabancı madde nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe de 250 bin TL para cezası verdi. 

Galatasaray ise Fenerbahçe derbisindeki saha olayları nedeniyle sevkinden 250 bin TL para ceza aldı. Sarı-kırmızılı kulübe çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle de ihtar almış doğu tribünü 112 bloğa giriş yapanlara 3 maç kart blokajı geldi. 

İşte PFDK'nın açıklaması!

1- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 23.10.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, zaman çizelgesine uygun hareket edilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle takdiren ve teşdiden 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oybirliği)

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren ve teşdiden 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 17.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Cezaların birleştirilmesi suretiyle BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in toplam 6 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 43.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verildi.

YORUMLAR 164
  • AYDIN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben kesin kararımı verdim bu BEŞİKTAŞ kesin hakemler tarafından hatta TFF tarafından korunuyor. Baksana bu olayda tarihte verilmemiş cezayı BEŞİKTAŞ'a vermişler.
    Cevapla
  • meletli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu karardan geri adım atılmamalı ve bundan sonra küfür eden her futbolcuya, teknik adama ve Seyirciye de aynı ceza verilmeli böylece statlarda küfür biter. Böylece ailece maç izlenebilir hale gelir. Seyirci sayısı da artar.
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    bu tarz cezaların dahada arttırılması toplumumuz için gerekli. ancak sadece caner üzerinden gitmek yanlış. yıllardır maçları izliyoruz. küfür eden herkese bu cezalar verilmeli.daha 2-3 hafta önce şenol güneş aynı küfürleri yaptı,emre herzaman aynı küfrü yapıyor. verilen cezalar ne zaman adil oldu , herkese aynı ceza verildi , o zaman bu mesele çözülür.
    Cevapla
  • xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    fener veya gs den şimdiye kadar küfür edip 6 maç ceza alan var mı? yoksa kurallar takımdan takıma değişiyor mu?
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Az bile almış,tabi adamlar istanbul takımında olunca alışık değiller bu cezalara normalde onların kayrılıp kollanması lazım.Herkes haddini bilecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle