Beşiktaş'tan flaş Caner Erkin kararı!

Beşiktaş'ta Caner Erkin'in son olarak Medipol Başakşehir maçında yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu.

Beşiktaş'tan flaş Caner Erkin kararı!
Beşiktaş'tan flaş Caner Erkin kararı!
GİRİŞ 24.10.2017 13:13 GÜNCELLEME 24.10.2017 13:13
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Oynadığı maçlarda sinirli hareketleriyle ve el kol hareketleriyle dikkatleri çeken, rakip oyuncuların yanı sıra kendi takım arkadaşlarıyla da sık sık tartışmalara giren Caner, son olarak M.Başakşehir maçında sarı kart görürken, hakemle de tepki çeken diyalooglara girdi. Caner'in hakeme küfür ettiği iddia edilen bir görüntüsü de maç sırasında ekranlarda ve sonra da spor programlarında defalarca gösterildi. 
 
Caner'in bu yaptıklarına teknik heyet ve yönetimin yanı sıra taraftarlar da büyük tepki gösterdi. Caner'i teknik heyetin ve Yönetimin son kez uyarma kararı aldığı belirtildi. Trabzonspor maçı sonrası Talisca ile yaptığı kavgayla da uzun süre gündemde kalan Caner'in hem takımın yapısını bozduğu, hem de kırmızı kart görme riski taşıdığı ifade edildi.
 
Yönetimdeki ortak görüşe göre Caner'in yaptıkları "Beşiktaşlı duruşuna ve efendiliğine" uymuyor. Alınan karara göre de Caner'le son bir görüşme yapılacak ve kendisine çeki düzen vermesi istenecek. Aksi takdirde Caner için ceza uygulaması devreye sokulacak.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 35
  • Ssd 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı küfrü eden şen ol güneşlede konuşup uyardımı beşik taş jimlastik kulübü yönetimi. Zira bu işler imam cemeat meselesidir..
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Buraya yorum yapan tüm fenerli arkadaşlara bir sorum var ; Caner fbde oynarkende çirkefti ve küfürler ediyordu , bir gün dedinizmi bu adam fenere yakışmıyor gitsin fenerden diye??? Aziz yıldırım kovdu demeyin sözleşmesi bitti İntere gitti biz ordan aldık fenerden değil.
    Cevapla
  • Sefer 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım volkan veya emre yaptığı zaman dünyayı ayağa kaldırıyonuz ya. Fenerin dporcuları yapınca yeryerinden oynuyor adamlara etmediğiniz hakaret kalmıyor. Taliska caner gibi başka takim oyuncuları yapinnca normal sonuçta her futbolcu sahada küfür edebiliyor diyorsunuz. Lütfen cifte standarli davranmayin. Ahlak her yerde aynidir. Mesela emre gsdeyken de yapardı el kol hareketi başaksehirdede yapiyor bak hic gundemde yok. Vs.vs.
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkaklar, TFF ve kurullarından korktuklarından kör ve sağır olup arkasını dönüp gidiyor. Üzerindeki forma rengi başka olsaydı hakem duyardı hatta biraz da izlerdi, gereğini yapardı.
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    TFF Konyaspor'a sahasında olmadığı olaydan dolayı 5 maç seyircisiz oynama cezası veriyor İstanbul beyefendilerine sus pus yazık Türk futbolunu buhale TFF getirdi. GS,FB,BJK nekadar Türkiye'nin takımlarıysa diğerleride Okadar Türkiye'nin takımlarıdır.
    Cevapla
  • Fb'li 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bizden bu adamı aldı ama beşiktaşın şu kadrosuna laik bir topçu değil... Her zaman bal yapmayan arı olmuştur caner,diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bunu sizden almadı İnterden aldı! daha tuttuğun takımından haberin yok çıkmış burda yorum yapıyorsun , senin gibi burda çok böyle yorum yapan!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle