Babel'e şok! Kırmızı kart görünce Fikret Orman...

Ryan Babel, ikinci yarının başında maça girdikten tam 155 saniye sonra kırmızı kart gördü. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Hollandalı'nın kırmızı kartı sonrası stadı terk etti.

Babel'e şok! Kırmızı kart görünce Fikret Orman...
Babel'e şok! Kırmızı kart görünce Fikret Orman...
GİRİŞ 14.10.2017 10:27 GÜNCELLEME 14.10.2017 10:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan ancak dün ilk kez yedek kalan Ryan Babel, dakikalar 48’i gösterdiğinde yani oyuna girdikten sadece 155 saniye sonra rakibine yaptığı sert hareketin ardından oyun dışı kaldı! Hava topunda Ahmet İlhan Özek’in yüzüne doğru ayağıyla bir müdahalede bulunan Babel, hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Hollandalı oyuncu böylece, Gençlerbirliği maçında 2 dakika 35 saniye oynayabilmiş oldu.

FİKRET ORMAN STADI TERK ETTİ

Ryan Babel’in ikinci yarının başında oyuna girdikten hemen sonra kızarması başkan Fikret Orman’ı oldukça sinirlendirdi. Karşılaşmayı protokol tribününde takip eden Fikret Orman, Hollandalı oyuncunun atılmasının ardından oturduğu yerden kalkıp stadı terk etti.

YORUMLAR 11
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    hazımsızlık soda içsin
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    hakem forma renginimi karıştırdı ne. nasıl olur büyük takım denen cücelerin eylemine direk kırmızı verdi hakeme gözlük kesin hakem yüzünden yenildiler değilmi efendi BJK.
    Cevapla
  • Fehmi bafralı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yolun sonu görünüyor...
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci oyuncu sayisi onbir olmalidir Bu sekilde devlet kulupleri kuluplerde yabanci lejyonrleri para manyagi yapsin vergisiz kazanc olsun super olur
    Cevapla
  • bergamali 6 yıl önce Şikayet Et
    2 sene hakemlerle sampiyonluk kazandiktan sonra zor tabii
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    yaw he hee zaten fener maçını da hakemle kazandıydık. o yüzden avrupada da hakemlerle gidiyoz. hiç oynamıyoz zaten maçtan sonra şenol hocada hakemler bizi yedi dedi dimi? bırakın bu işleri yaa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle