Beşiktaş soyunma odasında yumruk ve tekmeli kavga

Trabzonspor maçının ardından Beşiktaş soyunma odasında Caner ile Talisca'nın kavga etti belirtildi.

Beşiktaş soyunma odasında yumruk ve tekmeli kavga
Beşiktaş soyunma odasında yumruk ve tekmeli kavga
GİRİŞ 01.10.2017 23:39 GÜNCELLEME 02.10.2017 01:03
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Caner Erkin ile Talisca'nın kavgası gündeme bomba gibi düştü!

Beyaz TV'nin haberine göre; Beşiktaş'ta Talisca ve Caner Erkin yumruk yumruğa kavga etti. Soyunma odasına girdikten sonra Caner Erkin, Talisca'ya Türkçe küfürler ediyor. Talisca önce anlamıyor, sonra tercüman çağrılıyor.

Caner, Talisca'ya tercüman aracılığıyla, "Sen bu takımın üzerinde oynamaya çalışıyorsun, sadece kendine oynamaya çalışıyorsun, bizler boştayız, bize oynamıyorsun, kendine oynuyorsun" dedi.

2-3 dakikada geçtikten sonra, Talisca durduğu yerde Caner Erkin'in suratına bakıyor, ardından uçarak tekme atıyor. 10-15 kişi Caner ve Talisca'yı tutmaya çalışıyor. Caner, Talisca'ya vurmuyor.

CANER ÖNCE YALANLADI AMA...

Beyaz TV'nin bu haberi yayınlamasının ardından A Spor'a konuşan Caner Erkin bu haberi yalanladı ancak Beyaz TV muhabiri Sercan Dikme canlı yayında; 'Namusun ve şerefim üzerine yemin ederim bu kavga haberi doğru' dedi.

CANER'DEN AÇIKLAMA

Bu gelişmenin üzerine Beyaz TV yorumcularından Sinan Engin, Caner Erkin'e ulaştı ve olayı sordu. Caner'in, "Tartışma oldu bitti, fazla abartmamak lazım, futbolda olan şeyler" dediği kaydedildi.

TALISCA'DAN CANER PAYLAŞIMI

Bütün bu olaylar sonrasında Talisca Instagram hesabından Caner ile fotoğrafını paylaşıp; "Biz her zaman kardeşiz. Böyle bir olup sevinmeye ve sevindirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş kulübü, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma  odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır.

Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

YORUMLAR 23
  • Muşli Deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Caner çok iyi bir aile ortamı bulmuş çok samimi pozlar veriyorlar uçan tekmeler gibi
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaşanan olay hiç hoş değil tabiki aile içinde tartışma kavga olur , öz kardeşler yada on yıllık karı kocada kavga ediyor .Ama bu olayı basına kim sızdırdıysa önce o cezalandırılmalı , yönetim her iki futbolcuya gerekli ağır cezayı vermeli
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bak 2 günde kırk yıllık bjk lıymış gibi davranabilen,fener seyicisine hareket çekebilen bir psikoloji yarın bjk yıda 3 günde satabilir.
    Cevapla
  • reiss 6 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi beter olun
    Cevapla
  • Şike operasyon 6 yıl önce Şikayet Et
    Efendi efendi kavga etmışler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle