Negredo çıldırdı! Yedek kulübesinde...

Beşiktaş'ın İspanyol forveti Negredo, Trabzonspor maçının 58. dakikasında oyundan alınmasına, yedek kulübesini tekmeleyerek tepki verdi.

Negredo çıldırdı! Yedek kulübesinde...
Negredo çıldırdı! Yedek kulübesinde...
GİRİŞ 01.10.2017 22:15 GÜNCELLEME 01.10.2017 22:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Beşiktaşlı Negredo, bu maçta da golle tanışamadı. Oyunun yaklaşık 3'te 2'lik bölümünde sahada kalan İspanyol forvet, 58. dakikada forma numarasını değişiklik tabelasında görünce büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Başını iki yana sallayarak saha kenarına gelen tecrübeli oyuncu, kendisinin yerine oyuna giren Cenk Tosun'a sarıldıktan sonra yedek kulübesinde kendisine tebrik etmek isteyenlerin ellerini tersledi.

32 yaşındaki futbolcunun tansiyonu, yedek kulübesine geldiğinde daha da yükseldi. Koltukları tekmeleyen ve su şişelerini yerlere atan Negredo'nun tepkisini kendi performansına mı, yoksa oyundan alınmasına mı gösterdiği tam olarak anlaşılamadı.

Öyle ki, bu olaydan saniyeler sonra Lens, Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirirken, Negredo'da da biraz önceki sinirinden arınmış olarak golü kutlayanlar arasındaydı.

Bu sezon 11 karşılaşmada forma şansı bulan Negredo, henüz ağları havalandırma başarısı gösteremedi.

YORUMLAR 9
  • misafir2 6 yıl önce Şikayet Et
    babasının malıymış o koltuklar.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı bişey yok sahada çıkarılınca artislik yapıyor , suyu ısınıyor bence . Kaliteliydi eskiden ama şimdi eski kalitesinin çok gerisinde biraz daha bekliyelim bakalım
    Cevapla
  • mehmetali 6 yıl önce Şikayet Et
    yasli bi sey olmaz bundan kendini gelistirsin
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    negredo hakli adama pas atan yok takimda. senol guneste psikolojik olarak eziyor adami. 9 resmi mac oynanmis bir macta 90 dakika sabredilmemis adama. negredoyu cikariyorsun oyunun devaminda mustafa pektemegi aliyorsun bu nasil istir madem cift forvet oynayacaktin ne diye negredoyu aloyorsun oyundan? senol gunes bu sene kendi ipini cekiyor.
    Cevapla
  • ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Atilan pasları harcamasa olacakta bakalım zaman her şeyin ilacı
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bu bir fiyasko
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle