'Beşiktaş için skordan daha kötü olan...'

Bekir Karaman, hakem kararlarının büyük tartışmalara sebep olduğu Fenerbahçe - Beşiktaş maçını yorumladı. Karaman'a göre Beşiktaş için skordan daha kötü bir durum var.

'Beşiktaş için skordan daha kötü olan...'
'Beşiktaş için skordan daha kötü olan...'
GİRİŞ 24.09.2017 09:41 GÜNCELLEME 24.09.2017 12:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bekir Karaman'ın Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ile ilgili yazısı:

Keyifli, güzel bir derbi izlemek için hevesle yerinizi alırsınız ancak çok zaman geçmez ve oynanan oyundan çok hakemin konuşulacağı bir maç izlemekte olduğunuzu üzülerek görürsünüz.  Süper ligde izlediğimiz birçok maçta bu şekilde hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maalesef Fenerbahçe Beşiktaş derbisi de bu hayal kırıklığından fazlasını vermedi. Maçın hakemi Ali Palabıyık verdiği kararlarla herkes ve her şeyden çok kendisinin konuşulmasını sağladı.  Futbolseverler hakemlerin verdikleri kararları bu kadar konuşsa da ülke futbolunu yönetenler  maalesef  Türk futbolun en önemli problemi olarak yabancı oyuncu kontenjanını görüyor ve hakemlerimizin kalitesini nasıl yukarı çekebilirize kafa yormuyorlar. Durum böyle olunca geçtiğimiz sezon yine çok başarısız bir sezon geçiren Türk hakemliğinde ilerleme göremiyoruz.

Maçın başında hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe istekli başladı ve rakiplerine üstünlüklerini kabul ettirmek için ciddi bir mücadele verdiler. 20. Dakikada penaltıdan gelen Fenerbahçe golüne kadar ciddi bir mücadele olmasına rağmen 2 takımda birbirine üstünlük sağlayamamıştı. Ancak 1-0 skor avantajını yakalayan Fenerbahçe gol sonrası bölümde daha rahat oynamaya başladı. Bu rahatlıkla özellikle bir tanesi çok net olan gol pozisyonları da buldu ama golü bulamadı. Beşiktaş ise geri düşmenin moral bozukluğunu atıp rakip yarı sahada  etkili olmaya çalıştı ama Talisca ve Quaresma’nın pek gününde olmaması sebebiyle hücum anlamında alışık olduğumuz pas trafiğini bir türlü yakalayamadı ve ilk yarıyı 1 0 geride tamamladı.

2. yarıya Beşiktaş daha istekli ve iyi başladı. Orta sahada ve hücum bölgesinde daha fazla pas yapan Beşiktaş 2. yarının büyük bölümünde rakibi karsısında etkili olmayı başardı. Fenerbahçe ise üstüne daha fazla gelmeye başlayan Beşiktaş’ı kontro  ataklarla savunmada az adamla yakalamayı denedi ve bunda başarılı olduğu pozisyonlarda oldu.  Babel, Oguzhan ve oyuna sonradan giren Negredo’nun pozitif oyunu ile etkili olmayı başardı Beşiktaş.  Ancak yine bir kontro atakla Beşiktaş savunmasını hazırlıksız yakalayan Fenerbahçe 2. penaltısını kazandı ve 2-0 öne geçti. Beşiktaş bu gole hızlıca cevap vermeyi başardı ancak maçın Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle bitmesine engel olamadı.

Beşiktaş için 3 puanı kaybetmekten çok daha kötü olan 3 oyuncusunun birden kırmızı kart alması. Önümüzdeki hafta zorlu bir Şampiyonlar Ligi maçı ve ardından Trabzonspor’la sahasında karşılaşacak Beşiktaş. İlk 11’inde oynayan 3 oyuncusu Quaresma, Atiba ve Oğuzhan bu maçta olmayacak. Şenol hoca ilk 11’de ciddi değişiklikler yapmak durumunda kalacak.  Atiba ve Oğuzhan’ın ikisinin birden  kadroda olmadığı resmi maç sayısı 1-2’yi geçmez bu açıdan Beşiktaşlıların alışık olmadığı bir orta saha düzenini göreceğiz Trabzonspor maçında.

Bekir Karaman - Haber7

YORUMLAR 4
  • adilhak 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya bir de fenerin baskisi 2. Penalti demiş ya allah korkusu olmayan bre adam hakemin verdiği iki penalti nin penalti yla bariz verilmeyen golle verilmeyen net penalti yla hakem maçı katletmiş fener hakemi ayarlayarak yine şike yapmış sen futbolsan bahsediyosun nasıl insanlarsiniz yukarıda allah var.
    Cevapla
  • kara 6 yıl önce Şikayet Et
    yazinin icinde baski kelimesi bile gecmiyor :)
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hakemler olduğu sürece kimse maça gitmez. Maça gelmiyorlar diye sızlanıyorlar
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen stadlar bomboş. Ya kapalı gişe maçlar bu millet Allah için bi lira vermez maça 300 lira verir 2 saatlik stres ve günah için.
    Cevapla