Orman sert çıktı! 'Dünyayı ayağa kaldırırım'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Lens'in imza töreninde Süper Kupa finalinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 07.08.2017 16:22 GÜNCELLEME 07.08.2017 22:56
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Orman, "Konya bizim dostumuz. Kupayı almaları da onlara yakıştı. Fakat taraftarların yaptıkları utanç vericiydi. Kendi taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hiç taşkınlık yapılmadı. Karşılıklı küfürleşmeler olur. Taraftarımız çok olgundu. Ceza verileceğini duyuyorum. Keşke daha önceki maçlarda verselerdi bugünlere gelmeseydik. Bu olaylardan dolayı TFF bize ceza verirse dünyayı ayağa kaldırırım. Bu bir tehdit değil." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 46
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Tehdit degilmis.. :-))
    Cevapla
  • cecen313 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin oglum dunyayi ayaga kaldirirmis mafyami sandin kendini
    Cevapla
  • muhi 6 yıl önce Şikayet Et
    onun kadar oglun varmi ergen
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Adama bak..top icin dunyayi ayaga kaldiracakmis.....!yuru git isine..milletin isi gucu var sizinlemi ugrasacak..zaten bu futbol icin kavga edende zerre kadar akil yok..
    Cevapla
  • Emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayin fikret orman taraftarin doner bicagi satir balta sokmaya calismis resmi olarak savcilikta fotografli ve videolu taraftarindan dolayi ceza alacaksin kivirma konyada ceza alacak
    Cevapla
  • Engin Boztepe 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikren Orman ve ekibi ve beşiktaş çok dikkatli olmalı bu sene beşiktaşı şampiyon yapmamak için herşeyi deneyecekler saha içi saha dışı... Aman dikkatli sakin ...
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sene şampiyon mu oldu ? 9 kişilik Feneri mi yendi ? Başakşehiri mi yendi ?Dua etsin TFF ve MHK ye.. Sanırım geçen yılki hakem hataları gözden kaçmadı.. Doğru hakemlerle Beşiktaş ilk 3 e giremez.. Come to Konya ,Antalya ,Sivas , Göztepe ..bekliyorlar Fikret Bey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle