Pepe için Lionel Messi itirafı

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Adriano, Lionel Messi'nin El Clasico'lar öncesi Real Madrid'de oynayıp oynamayacağını merak ettiği tek oyuncunun Pepe olduğunu itiraf etti.

Pepe için Lionel Messi itirafı
Pepe için Lionel Messi itirafı
GİRİŞ 08.07.2017 12:29 GÜNCELLEME 08.07.2017 12:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer sezonuna iddialı bir giriş yapan Siyah-Beyazlılar, 10 yıllık Real Madrid kariyerini noktalayan Pepe’yi kadrosuna katmıştı.

İspanya La Liga’da uzun yıllar Barcelona formasıyla Portekizli yıldıza rakip olan Adriano, yeni takım arkadaşıyla ilgili olarak bir sırrını paylaştı.  Brezilyalı futbolcu, Barça’da görev yaptığı dönemde takım arkadaşı Lionel Messi’nin El-Clasico öncesinde Eflatun- Beyazlılar’la ilgili sorduğu tek sorunun beklenildiği gibi en büyük rakibi Cristiano Ronaldo’yla değil Pepe için olduğu ortaya çıktı. 

Takım arkadaşlarıyla Pepe transferi konusunda düşüncelerini paylaşan yıldız futbolcu, “Barcelona’da Lionel Messi’nin El Clasico’lar öncesinde oynayıp oynamadığını merak ettiği bir futbolcu vardı. O da Pepe'ydi. Pepe, rakip takımın hücum hattında görev yapan oyuncular için adeta bir kabus gibiydi. İspanya’da birçok kez rakip olduk. Şimdi burada aynı takımın başarısı için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Tacettin 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi defans yaptığından değil hayvan gibi dalıyordu messi ye. yerdeyken yakalrsa eline koluna basıp geçiyordu. messi niye merak etmesin.
    Cevapla
  • carsi 6 yıl önce Şikayet Et
    sira sizinkilerde ;)
    Cevapla