Pepe sağlık kontrolünde şaşkına çevirdi!

Pepe’nin sağlık kontrolünü bizzat yapan ve her aşamasında yanında bulunan kulüp doktoru Sarper Çetinkaya, 34 yaşındaki yıldızın fizik olarak çok iyi düzeyde olmasına şaşırdı.

Pepe sağlık kontrolünde şaşkına çevirdi!
Pepe sağlık kontrolünde şaşkına çevirdi!
GİRİŞ 07.07.2017 10:44 GÜNCELLEME 07.07.2017 12:58
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Real Madrid’de yaşadığı muhteşem 10 sezonun ardından büyük uğraşlar sonunda Beşiktaş’a kazandırılan Pepe transferi büyük ses getirirken Portekizli yıldızın 34 yaşında olmasına karşın fizik olarak da çok iyi bir durumda olması şaşkınlık yarattı.

Pepe’nin sağlık kontrolünü bizzat yapan ve her aşamasında yanında bulunan kulüp doktoru Sarper Çetinkaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Pepe’nin hiçbir sakatlığı yok. Konfederasyonlar Kupası yeni bittiği içinde de çok sağlam ve hazır geldi. Fizik olarak durumu süper... Yaşı sanki 34 değil 24. Kendine belli ki çok iyi bakmış. Zaten bakmasa bugüne kadar Real Madrid’de nasıl oynardı? Hiçbir sıkıntısı yok. Lige hazır bir şekilde girer.”

Öte yandan ülkesine giden Pepe tatilin ardından geri dönecek ve takımla çalışmalara başlayacak.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 23
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    24 yasinda gibi ise Real madrit acaba neden kontrat tazelemedi.
    Cevapla
  • İnce 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bir ömrünü ilme adamış önemli tıp prof. bile bu kadar para kazanmıyor çok yazık
    Cevapla
  • erdem ozkanli 6 yıl önce Şikayet Et
    servet vermeselerdi gelmezdi.sadece futbol degil besiktas icin tum dunyada iyi bir reklam oldu.verilen bu para besiktas kasasina geri donecektir.bence cok akillica transfer.
    Cevapla
  • hutta aklek bi rasek 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki biraz abartıyoruz.... adam 34 yaşında ise elbette futbol oynadığı için 24 gibi olur.....sürekli antreman halinde çünkü......34 yaşında olup 34 gibi olursa asıl sorun.... abartma hastalığımız bizi mahfediyor.... burak yılmazın azıcık oynadığı dönemlerde, kalktıp ronaldo ile karşılaştırdık, hatta bazı alanlarda ronaldoyu bile geçti burak !!!!..... sonuç ortada......ronaldo yine aynı ronaldo..... aşırı abartma toplumsal hastalığımız maalesef..... ya azaltıyoruz ya çoğaltıyoruz....
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Galatasaray Haci'de yakaladığı başarıyı Beşiktaş Pepe'de yakalar yoksa o ihtiyara verilen paraya yazık olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle